2777
2789
عنوان

شوهرم گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 75 پست

بابا الان نود درصد پسرهای مجرد اینکار رو انجام میدن

مطمئن باشید تو دوست ها وهمکارهای همه مردها هم از این جور ادم ها پیدا میشه، بسکه وضع اخلاقی جامعه داغونه

همکار همسر منم دقیقا همین جوریه

البته یه هفته اس عقد کرده

من فکر نمیکنم وقتی به شوهرمون اعتماد داریم ومیدونیم ادم متعهدی هست، دیگه جای نگرانی باشه

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه همکارهای مجردش وقت بیکاری کاندوم ب دست میرن بیرون مغازه سر عملیات بعد میان؟؟؟؟؟وا مگه میشه؟؟اه ا ...

سره کاریه بابا ...درست هم توضیح نمیده .انگار نقل ونباته واسه شاگرداشم خریده 

گفته بودی بلدی حاله مرا خوب کنی ،حاله من خوب خراب است به آن دست نزن 😔😔😔
بچه ها چه جوری کنترل کنم خوب....؟

وقتی میاد خونه میخواد بره حمام بگو اول نمازتو بخون بعد برو😂😂😂

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

شوهر منم بهم گفت.

یکی از همکاراش مجرده،درآمدش هم خوبه.

بهش گفته بود یه چیزی ازت میپرسم چون متاهلی ازت راهنمایی میخوام.

آمپول های سقط رو اگه یکیش رو بزنی،یکیش رو نزنی چی میشه،سقط میشه یا نه

شوهرم.گفته بود برا چی میخوای ،گفته با یه زن مطلقه هستم ،ادعا کرده ازم بارداره ،یکی از آمپول ها رو خودم بهش زدم اما دومی رو نمیدونم خودش زده یا نه.

شوهرم گفته بود والا تا حالا سقط نکردیم.بعد هم کلی راهنماییش کرده بود،تو که درآمد داری،خوب برو عقدش کن.

پسره گفته بود اول میخواستمش ،خانواده ام، قبول نکردن چون مطلقه بود،اما وقتی باهام رابطه برقرار کرد دیگه نمیخوام بگیرمش.همه جوره تامینم مگه مریضم مهریه گردن بگیرم.

بعد به شوهرم گفته بود،از خانومت که تو بیمارستانه بپرس برام،شوهرم گفته بود،اگه بهش بگم ،همه ی ماجرا رو باید بگم،ممکنه یه روزی ببیندت برات بد میشه.

بعد شوهرم اومد خونه برام تعریف کرد و بهم عکسش رو نشون داد و گفت اگه هر جایی دیدی من با این آدم سلام علیک کردم. نزدیک نیا،مهم نیست درموردت فکر کنه که بی ادبی،مهم اینه که من میدونم همچین آدم هایی حیا از چشماشون میره

خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی  عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.

بابا دوره زمونه خراب شده اینکه شاگرداش همچین آدمایی اند و همسرش بهش گفته اصلا چیز عجیبی نیست

الان خیلیا خیلی غلطا می کنن بعضی مردا هم همه چیو به خانمشون میگن

ولی اینکه همسرت میگی با ایمانه ولی واسه کار اشتباه اونا وسیله می خره این دیگه درست نیست!!!!!

اگه واقعا معتقده نباید با کثافت کاریشون همراهی کنه اگرم نیست که خب هیچی!

اما در کل بهش بفهمون که از همکاراش خیلی بدت میاد و ترجیح میدی شاگرداشو عوض کنه که یه وقت فکر نکنه واست چیز عادی هست و باهاش کنار اومدی که فیلش یاد هندستون نکنه

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
یعنی شاگردا باهم رابطه دارن؟؟؟؟پسر با پسر؟؟؟؟😲 آخه دختر که هر دقیقه نپاشیده تو دستو بالشون😐😐

این دیگه چه وضعیه الان واقعا اونجا تعمیرکاریه

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
نمیدونم بچه ها چی کار کنم حالم بده من 19سالمه و اصلا تجربه ندارم

بهش بگو شاگرداتو عوض کن...تو که ایمانت قویه و نمازخون هستی چرا تو کار پر گناه اونا شریک میشی و براشون کاندوم میخری؟؟چرا اینقدر با تو راحتن که میان بهت تعریف میکنن؟؟مگه تومسلمون نیستی؟؟اینا فاسد هستن دو روز دیگه تاثیرات بد روت میذارن اگه هم نذارن تو چجوری میتونی با اونا دوست و همکار باشی؟؟من همچین دوستی داشته باشم تو خوشت میاد که من خوشم بیاد؟لطفا اخراجشون کن...تو که نمیخای تو گناهشون شریک باشی،میخوای؟

این نیز بگذرد...
نمیدونم بچه ها چی کار کنم حالم بده من 19سالمه و اصلا تجربه ندارم

عزيزم اگه زنگ ميزنى شوهرت اينور انوره  كه طبيعيه چون بايد بره وسيله بخره،بلاخره مرد هر كارى بكنه زنش زود متوجه ميشه اينكه روابطش با شاگرداش بيش از حد معمول صميميه كه اصلا طبيعى نيست چون بلاخره اون اوستاس و اونا شاگرد بايد حرمت همو نگه دارن،نميدونم به هر حال ميتونى باخودش صحبت كنى اميدوارم يو تفاهم باشه و حل بشه

ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به  انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب.   كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!