2777
2789
عنوان

شوره سر

8227 بازدید | 48 پست

سلام.خانومای گل کسی راه حلی واسه شوره سر داره؟؟؟همه جور شامپو ضد شوره هم استفاده کردم ولی بدتر شده که بهتر نشده....

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط شامپو كلتار بزن 

کلتار؟؟؟؟تا حالا اسمشو نشنیدم.فروشگاها دارن؟

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
اي وااااااي نگو من هم شوره دارم هم خارش واااااي    

من هر روزم میرم حموم.ولی هرچقدم بری حموم وقتی شوره تو سرته کسی ببینه فک میکنه ادم کثیفی هستی😒

من هر روزم میرم حموم.ولی هرچقدم بری حموم وقتی شوره تو سرته کسی ببینه فک میکنه ادم کثیفی هستی😒

افرين زدي تو هدف أصلا اين خارش أمونم و بريده  

نه من آنم كه تو داني...نه تو آني كه هماني...
کلتار؟؟؟؟تا حالا اسمشو نشنیدم.فروشگاها دارن؟

بله. كُل تار

من از داروخانه ميخرم. تنها چيزيه كه من استفاده كردم و جواب داد. كلي شامپوي خارجي مصرف كرده بودم 

جالب اينه كه اين ايرانيه و قيمتش ٥ تومنه 

خدايا مرسي ❤️

سر منم هم شوره میزد هم خارش شدید داشت.

دکتر بهم قطره بتامتازون داد مخصوص سر عالی بود.

باید روزی 1 بار 20 قطره بزنی به پوست سر.بعد ماساژ بدی.

واسه من که عالی بود.

😍😍😍😍😍

قبل از حمام کمی موهات رو مرطوب کن و با نمک دریا پوست سر رو کاملا ماساژ بده، حداقل یک ربع ماساژ بده بعد سرت رو با آب ولرم بشور

مواظب باش نمک تو چشمت نره

مردم شهری که همه در آن می‌لنگند، به کسی که راست راه می‌رود می‌خندند!!! 😏
واسه خارشم خوبه؟؟؟

نميدونم من خارش نداشتم فقط هي سرم شوره ميزد ديگه ديوونه شده بودم. چقدر پول شامپو هاي خارجي دادم. چقدر درماناي خونگي انجام دادم هيچ كدوم جواب نداد 

خدايا مرسي ❤️

عزیزم تا دکتر نری خوب نمیشه

شامپو کلوآل دی اس درمان شوره سره،اما باید یک هفته داروی ترکیبی استفاده کنی بعد دیگه همیشه این شامپو رو استفاده کن هیچ وقت دیگه ردی از پوسته نمیبینی

پوسته قارچه که همه توی تنشون از بدو تولد دارن اما مساله ی وراثت باعث میشه این قارچ توی بعضیا فعال باشه و سرشون پوسته بزنه،با یه داروی ترکیبی و این شامپو کلا محو میشه و اگر شامپو قطع بشه مجدد این قارچ فعال میشه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 32 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز