2777
2789

من همون رشتو جارو میکنم

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاسپین لباس بزرگسال تنوع بیشتری داره تا بچه. قیمتاش خوبن. بگردی چیزای خوب پیدا میکنی

برا لباس بچه هم مطهری و شهرداری و... قیمتاش مناسبه

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
آدرس بده عزیز

مطهری شهرداری گلسار سبزه میدون اسم مغازه هارو یادم نمی مونه

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
کاسپین لباس بزرگسال تنوع بیشتری داره تا بچه. قیمتاش خوبن. بگردی چیزای خوب پیدا میکنی برا لباس بچه ه ...

مرسی عزیز این شهرداری ومطهری که میگید کنار هم هستن مغازه دارن یا پاساژ

افسوس از زمانی که بی دینی نماد روشنفکری باشد😔😔😔
مرسی عزیز این شهرداری ومطهری که میگید کنار هم هستن مغازه دارن یا پاساژ

نه عزیزم فاصله دارن

بیشتر مغازه هست

توی تختی هم که نزدیک شهرداریه تقریبا چندتا سیسمونی فروشی خیلی خوب هست که جنساش عالیه من برا پسرم از اونجا خیلی خرید کردم. اسمش کیش کالا بود فکر کنم

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

خودت گیلانی نیستی؟

اگه وقتت ازاده. برو سبزه میدون. اطراف میدونش کلی لباس فروشیه. ویژن هم هست که بزرگه. بعد برو تو خیابان اعلم الهدی که ماشین رو نیست. کلی مغازه داره. ادامش میرسه به شهرداری. حالا میتونی بری تو خیابون شیک که کللی مغازه ست. یا بری تو خیابون امام خمینی که لباس بیشتر داره. ازون ور به مطهری هم راه داره. که یه خیابونه بیشتر اوقات ترافیکه. دو طرفش کلی مغازه هست.

اگه انرژی داری میتونی همممشو بگردی حال کنی

من که یه بچه دوماهه دارم. دلم تنگ شد برم پیاده روی:(

خودت گیلانی نیستی؟ اگه وقتت ازاده. برو سبزه میدون. اطراف میدونش کلی لباس فروشیه. ویژن هم هست که بزر ...

من شیرتزی هستم شوهرم ماموریت بهش خورده دوماه هست اومدیم اینجا چند روز دیگه داریم برمیگردیم گفتم خرید کنم .

من شیرتزی هستم شوهرم ماموریت بهش خورده دوماه هست اومدیم اینجا چند روز دیگه داریم برمیگردیم گفتم خرید ...

آها

کاسپین دریا هم داره. خوبه. برای تفریح آکواریوم داره. بزن تو گوگل اکواریوم انزلی میاره برات.

تو کاسپین تنوع قیمت هم داره

آها کاسپین دریا هم داره. خوبه. برای تفریح آکواریوم داره. بزن تو گوگل اکواریوم انزلی میاره برات. تو ...

مرسی عزیزم .رفتیم خیلی جالب و دیدنی بود