2777
2789
مرسی ک تجربیاتت رو باهام شیر کردی  خودم خیلی دلم میخواد استانبول برم. برا سه شب چقد ب نظرت بود ...

اگه نخاي تو عيد بري با همون ٥ تومن ميتوني بري استانبول.تو فصل  هاي سيزن نبايد بري.عيد ٩٧ من هتل سي وي كي ٥ ستاره رفتم ٥ شب نفري ٥تومن.الان نفري ١٠ تومنه 😦 همون هتل .ولي استانبول همه جذابيتش به خريد هست.چيز خاصي نداره.رو مالزي هم بررسي كن چون هم خيلي خيلي ديدنيه هم تفاوت پولش با ما در حد تركيه هست  

اگه نخاي تو عيد بري با همون ٥ تومن ميتوني بري استانبول.تو فصل  هاي سيزن نبايد بري.عيد ٩٧ من هتل ...

واقعا؟ اصلا مالزی فک نکرده بودم. اوه چه خبره نفری ۵ تومن هرشب؟؟؟ بعد عید شاید برم ترکیه ولی قبلش یه مسافرت داخلی میخوام . کیش خرید چطوره؟ خیلی گرونه؟ جاهای دیدنی داره؟ ضمنا تنها میخوام برم ب نظرت امنیت داره؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟ اصلا مالزی فک نکرده بودم. اوه چه خبره نفری ۵ تومن هرشب؟؟؟ بعد عید شاید برم ترکیه ولی قبلش یه ...

نه ٥ تومن براي پكيج ٥ روزه داديم.خب اونموقع مردم با ٨٠٠ تومن ميرفتن استانبول.استانبول با ٥ تومن ميتوني بري يه تور ٣ تومني بگير هتل ٤ ستاره ٢ تومن هم برا ٣ روز كافيه.البته يكم غذا با خودت ببر .فاصله تهران استانبول سه ساعته ميتوني شامي كباب ببري فوري بزاري يخچال و اولويه اماده و ميوه جات و اينا كه پولت بيشتر خرج تفريح بشه.ايقد من از اينكارا كردم 😂يادش بخير من روسيه رفتم عيد ٩٦ كنسرو قرمه سبزي انداخته بودم تو كتري برقي😂همه هتل دلشون ميخواست

واقعا؟ اصلا مالزی فک نکرده بودم. اوه چه خبره نفری ۵ تومن هرشب؟؟؟ بعد عید شاید برم ترکیه ولی قبلش یه ...

امنيت كيش عاليه نگران نباش ما هم يكي دوتا سفر دخترونه رفتيم.خريد اصلن فكرشم نكن چون همون وسيله شهر خودت ارزونتره.تفريح هم تفريحات ابي داره كه خيلي خوش ميگذره يكي دوتاشو برو و به نظرم يكي پيدا كن با خودت ببر سفر تنهايي چندان هم جالب در نمياد

امنيت كيش عاليه نگران نباش ما هم يكي دوتا سفر دخترونه رفتيم.خريد اصلن فكرشم نكن چون همون وسيله شهر خ ...

مرسی عزیزم. حتما ب چیزایی ک گفتی فک میکنم بعد تصمیم میگیرم. چقد خوب ک انقد مسافرت رفتی. واقعا مسافرت رفتن دل آدمو جوون نگه میداره

سلام بچه ها من سه بار با تور دبی سفر کردم واقعا جذابه و کلی از رکوردهای ثبت شده توی گینس رو با چشمای خودم دیدم و این برای من خب خیلی جذاب بود, کلا دبی شهر گرونی محسوب میشه , هتلهاشم کیفیتشون خیلی بالاست در حد جهانی, البته واقعا هتلهاش تمیز و مرتب هستند.پیشنهاد می کنم حتما حداقل یکبار برید این شهر رو ببینید.پارسال که رفتم بخاطر کم شدن ارزش پول ایران خیلی خرید برام سنگین افتاد ولی 5 سال پیش خیلی به صرفه بود کلی لباسای عالی خریدم.

سلام بچه ها من سه بار با تور دبی سفر کردم واقعا جذابه و کلی از رکوردهای ثبت شده توی گینس رو با چشم ...

سلام خوبی عزیزم 

من نامزدم چن وقته بیکار شده مادرمم سکته کرده کاریابی برا دبی یا ترکیه یاجایی سراغ داری کمکم کنید تا آخر عمرم دعاتون میکنم.عراق خوبه یا ن تروخدا راهنماییم کنید