2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو بار رفتم .يه بار سال نود رفتم همه چي عالي بينظير به حدي خريد كردم هنوز لباساي تگ دار دارم از اون مسافرت.امسالم ابان ماه باز رفتم به حدي گرون بود با پول ما كه واقعا پشيمون شديم.يه هفته يه مسافرت خيلي خيلي معمولي و بدون خريد خاصي هزينمون شد ١٦ ميليون تومن.دبي اصلا براي مسافرت الان خوب نيست .

وای چقد زیاد شده هزینه ش!!! پس ترکیه خیلی ب صرفه تره

فعلا جز تركيه و ارمنستان هيج جا نميشه رفت

من عيد كه هنوز دلار ٤ تومن بود رفتم استانبول چقد لباساي قشنگ خريدم برا خودم چه تفريح بينظيري كنسرت همه چي الان ولي همين استانبول هم نميتوني هزينه كني.من در ده سال اخير سالي دوبار مسافرت خارجي رفتم ولي عيد امسال با اجازت ميشينم خونه.چون با اين ريال بي ارزش هيج جا نميشه رفت اگه بري دپرس برميگردي چون نميتوني اونجور ميخواي تفريح كني 

ای بابا 😭😭😭😭 کیش چطور؟ رفتی؟

اولين مسافرت ماه عسلم رفتيم كيش يادش بخير 😍اگه نرفتي كه حتما برو خوش ميگذره ولي من ٥ بار كيش رفتم سه بارش كار و تفريح با هم بوده البته .بعد بار دوم ديگه دلت نميخاد بري ولي اگه نرفتي كه عاليه برو

تو كشور خودمون به پول خودمون خوب ميشه خرج و تفريح كرد متاسفانه تبديل ارز باعث شده مسافرت خارجي ديگه به صرفه نباشه.يه زماني من با ٢٠ ميليون فرانسه رفتم ولي امسال با ٢٠ تومن تا دبي و تركيه فقط ميشه رفت.چين الان نفري ١٧ ميليون شده تا همين پارسال نفري ٥ تومن بود

معلومه كه ميشه اين مبلغ خيلي هم تازه زياده براي كيش.

مرسی ک تجربیاتت رو باهام شیر کردی 

خودم خیلی دلم میخواد استانبول برم. برا سه شب چقد ب نظرت بودجه لازمه؟ خرید هم نکنم آنچنانی ولی هتل امن و سیف میخوام ک برا یه دختر تنها مشکلی پیش نیاد