2777
2789
عنوان

زنایی که شوهرشون کتکشون میزنن -_-

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 35 پست

حرفه شما کاملا درسته من خودم اولین حرفی که قبل ازدواج زدم گفتم خیانت و کتک و فحش و هیچوقت نمیتوتم ببخشم و میرم وخداروشکر هیچ کدوم برام پیش نیومده..ولی یه خاله دارم که باعشق ازدواج کردو الان خیانت و دیوونگی و فحش و کتک داره تو زندگی ولی هیچکارم نمیتونه کنه شوهرش گفته بری میکشتمت هم تورو هم بچه هارو..خالمم جاییرو نداره و میترسه ام از تنهایی

حرفه شما کاملا درسته من خودم اولین حرفی که قبل ازدواج زدم گفتم خیانت و کتک و فحش و هیچوقت نمیتوتم بب ...

ببخشید ولی موندن خاله شما واقعا برای من منطقی نیست

شاید به این علته که من خودمو میذارم جلش دلم میخواد بمیرم تا اینجوری زندگی کنم

از نظر من فقط ادمای ضعیف هستن که ترس از ادما دیگه دارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا تو روخدا اینقد شعار ندین شما که جای اون زنها  نیستین که درکشون کنید هیچ زنی دوس نداره کتک بخوره لعنت به این قانونی که میگه پشت زنم کجا پشت زن ادم بره اینجور جاها اینقد چشم هیز میاد سمتش که منصرف میشه و کتک خوردن ترجیح میده دم از چی میزنید چیزی که تجربه ش نکردین اه بعضیا چقد مغرور و پر ادعان

ببخشید ولی موندن خاله شما واقعا برای من منطقی نیست شاید به این علته که من خودمو میذارم جلش دلم میخو ...

منم مس شما حاضرنیستم یک لحظه تحمل کنم ولی ضدنفر پشتم هستن خانواده و فامیل ولی اون فقط ترس از این داره بلایی سر بچه هاش بیاره

بابا تو روخدا اینقد شعار ندین شما که جای اون زنها  نیستین که درکشون کنید هیچ زنی دوس نداره کتک ...

من شعار ندادم دقیقا همینجوری که گفتم عمل میکنم شما از کجا خودت  میدونی منی که دارم این حرفو میزنم تا حالا کتک خوردن از یک مرد رو تجربه نکردم ؟؟؟؟ برو سرچ کن ببین چه قدر زن بلند شدن و دارن تو دنیا از حقوق خودشون و همجنس هاشون حمایت میکنن و علیه خشونتی که علیه زناست مبارزه میکنن اگر خودت شهامت اینکارو نداری دلیلی نداره که این همه سکوت و خفت زنا در مقابل کتک زدن مردا رو توجیه کنی هرچند اگر میخوای و حقت میبینی که کتک بخوری و ذره ای حرف نزنی و شکایت نکنی پس بحث باهات بی فایده ست به هر حال به انتخاب هرکسی باید احترام گذاشت و قرار نیست هر کسی پاشه و بره حقشو بگیره به قول یه بزرگی دنیا به ادمای ضعیف هم نیاز داره در ضمن قانون یه راهشه تو این مسئله هم من درگیرش بودم قطعا جواب میگیره هر فردی که اقدام جدی کنه 

بابا تو روخدا اینقد شعار ندین شما که جای اون زنها  نیستین که درکشون کنید هیچ زنی دوس نداره کتک ...

چرا عزیزم حمایت میکنن اگه راهشو بلد باشی یه وکیل خوب میتونه کمک کنه

به هر حال چیزاهایی که گفتی دلیل نمیشه یه زن زیر بار کتک خوردن بره 

زنده باد هنر 😍