asena74 مدیر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 3245 عنوان نا امیدم | مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 36 پست سلام دوستای گلامروز بی بی چک گذاشتم منفی شد حدود ۳_۴روز به پریودم مونده ماه اول اقدامم.مگه نمیگن بی بی چک یه هفته الی ده روز از زمان لقاح رو نشون میده؟؟؟دلم میخواد گریه کنم ناامید شدم😔😔😔 اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕 1397/11/07 | 11:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moniiiiiiiii عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 5072 بچه من چکاپ دادم سالم بودم اگ اقدام کنم سر یک ماهه میگیره بنظرتون چن من مشکلی ندارم ربطی نداره هر چند مشکل داشته باشی دیرتر میشی ولی دکتر گفت هر زوجی هر ماه فقط ۲۵ درصد شانس بارداری دارن و تا یکسال طبیعی هست تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
seifineda عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 587 من یکسال تو اقدام بودم انواع تجربه ها رو دارم ولی به نظرم اگه باردار باشی چند روز به پری هم نشون مید ... اها چند روز بعد اقدامتون بی بی مثبت شد؟شرمنده ک سوال خصوصی پرسیدم
seifineda عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 587 من یکسال تو اقدام بودم انواع تجربه ها رو دارم ولی به نظرم اگه باردار باشی چند روز به پری هم نشون مید ... آزمایش ک دادی چند وقتش بود نی نیت؟😍😍
moniiiiiiiii عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 5072 اها چند روز بعد اقدامتون بی بی مثبت شد؟ شرمنده ک سوال خصوصی پرسیدم من روز ۱۵ پری امپول اچ سی جی زدم بهد ۱۴ روز یعنی دوهفته بعدش بی بی مثبت شدمن تنبلی تخمدان داشتم و تحت درمان بودم عزیزم تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
seifineda عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 587 من روز ۱۵ پری امپول اچ سی جی زدم بهد ۱۴ روز یعنی دوهفته بعدش بی بی مثبت شد من تنبلی تخمدان داشتم و ... اها ایشالا خدا حفظش کنه براتون قدمش پرخیر و برکت باشه براتون😍😍😘😘😘
moniiiiiiiii عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 5072 اها ایشالا خدا حفظش کنه براتون قدمش پرخیر و برکت باشه براتون😍😍😘😘😘 مرسی عزیزم انشاالله به زودی قسمت شما هم بشه تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
seifineda عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 587 مرسی عزیزم انشاالله به زودی قسمت شما هم بشه قربونت عزیزی😘😍