2777
2789
عنوان

نا امیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 36 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شالله که باردارباشی حالا شوهرت یه حرفی زده مردا موقع رابطه نظرشون عوض میشه نگران نباش من بعداز3سا ...

مرسی عزیزم

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕

هر چی خدا بخواد اگه نشه حتما صلاح نیس

منم شوهرم میگفت سال دیگه ولی با اصرار من قبول کرد اقدام کردیم نشد یکسال زمان برد شوهرم انقد حریص شده بود واسه بچه همش حسرت میخورد ولی خدا بعد یکسال بهم نی نی داد

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
واسه دعاکن.دلم خیلی گرفته.این ماه اگه نشه شوهرم دیگه پایه اقدام نیست😔😔😔

ی کاری کن ک شوهرت عاشق بچه بشه عکس لباس بچه نشونش بده از سییمونی بچه حرف بزن بگو باید اینو بخری اونو بخری و....... خودش عاشق بچه میشه و اقدام میکنه من ک اینکارو کردم جواب داد😊

هر چی خدا بخواد اگه نشه حتما صلاح نیس منم شوهرم میگفت سال دیگه ولی با اصرار من قبول کرد اقدام کردیم ...

بغض دارم فقط.خدا نی نی تو حفظ کنه.دعا کن برام

[QUOTE=80717313]ی کاری کن ک شوهرت عاشق بچه بشه عکس لباس بچه نشونش بده از سییمونی بچه حرف بزن بگو باید اینو بخری اونو ...[/QUOTEآره بیشتر باید رو مخش کار کنم.دقیقا

عزیزم سه هفته گذشته یعنی باردار نیستی بهتره بری دکتر و امپول بزنی تا پری بیاد

توچند وقتت بود ک معلوم شد بارداری؟

مال من اگه باشه فردا میشه 1 ماه ک از اقدامم میگذره!

میشه تجربه داری کمکم کنی؟

بغض دارم فقط.خدا نی نی تو حفظ کنه.دعا کن برام

بغض نداره عزیزم ماه اول اقدام شانس خیلی بالایی نداری 

باهاش صحبت کن بگو حالا اقدام کنیم شاید چند ماه طول بکشه منطقی حرف بزن جواب میده

بغض نداره عزیزم ماه اول اقدام شانس خیلی بالایی نداری  باهاش صحبت کن بگو حالا اقدام کنیم شاید چ ...

امیدوارم.مرسی از راهنمیاتون

توچند وقتت بود ک معلوم شد بارداری؟ مال من اگه باشه فردا میشه 1 ماه ک از اقدامم میگذره! میشه ...

من یکسال تو اقدام بودم انواع تجربه ها رو دارم ولی به نظرم اگه باردار باشی چند روز به پری هم نشون میده من دو روز به موعد پری بی بی مثبت شد ولی خیلی وقتها بود که دو هفته از موعدم میگذشت نه باردار بودم نه پری میشدم میرفتم دکتر امپول میزدم تا پری بیاد