امروز بی بی چک گذاشتم منفی شد حدود ۳_۴روز به پریودم مونده ماه اول اقدامم.مگه نمیگن بی بی چک یه هفته الی ده روز از زمان لقاح رو نشون میده؟؟؟دلم میخواد گریه کنم ناامید شدم😔😔😔
اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم شوهرم میگفت سال دیگه ولی با اصرار من قبول کرد اقدام کردیم نشد یکسال زمان برد شوهرم انقد حریص شده بود واسه بچه همش حسرت میخورد ولی خدا بعد یکسال بهم نی نی داد
[QUOTE=80717313]ی کاری کن ک شوهرت عاشق بچه بشه عکس لباس بچه نشونش بده از سییمونی بچه حرف بزن بگو باید اینو بخری اونو ...[/QUOTEآره بیشتر باید رو مخش کار کنم.دقیقا
اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕
توچند وقتت بود ک معلوم شد بارداری؟ مال من اگه باشه فردا میشه 1 ماه ک از اقدامم میگذره! میشه ...
من یکسال تو اقدام بودم انواع تجربه ها رو دارم ولی به نظرم اگه باردار باشی چند روز به پری هم نشون میده من دو روز به موعد پری بی بی مثبت شد ولی خیلی وقتها بود که دو هفته از موعدم میگذشت نه باردار بودم نه پری میشدم میرفتم دکتر امپول میزدم تا پری بیاد