2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره جاهایی که لوازم هنری دارن مثل رنگ اکرلیک و...معمولا دارن قالبشم سلیقه ایه دیگه قلب هس گل هس من شنیدم تو قالب شکلاتم میشه ریخت ازین سیلیکونیا حالا اگه قالبش فرق داره نمیدونم 

پارافین ژله ای بخر (وزنی میفروشن قیمت فعلی رو اطلاع ندارم)

رنگ پودری آبی بخر

فیتیله شمع

یه گوی کوچیک سایز یه مشت دست

شن کیش

چنتا صدف

کف گوی کمی شن کیش بریز روشم چنتا صدف بذار

پارافین رو روی شعله غیر مستقیم بذار ولی هم نزن! حواست باشه نجوشه و فقط ذوب بشه.

یه نوک چاقو رنگ پودری بریز توش (خیلی کم بریز که یهو خیلی تیره نشه)

پارافین مذاب آبی رنگ رو از روی شعله وردار کمی که از دما افتاد (ولی تا قبل از سفت شدن) بریز داخل گوی حواست باشه هم نزنی وگرنه پر حباب میشه و شفاف نمیشه

یه فیتیله وصل کن با چسب نواری به لوله خودکار و وارد پارافین بکن که وقتی سفت شد فیتیله هم اون وسط بمونه.

تمام

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

شمع دو جداره هم میتونی درست کنی.

من قبلنا یه دوجداره با دانه های قهوه درست کردم(جدار دوم دانه قهوه میریزی) توشم اسانس قهوه ریختم و خود پارافین رو هم کمی نسکافه ای رنگ کردم. عالی شده بود.

دوستم همین دو جداره رو با حبوبات درست کرد واسه آشپزخونه. جدار دوم رو لپه و لوبیا و عدس به صورت طبقه ای ریخته بود. با نمک بود.

پارافین پودری هم داریم اونم شمع های قشنگی میشه باهاش درست کرد.

کلا گوگل کنی خیلی چیزا یاد میگیری . تو وبلاگا و سایت ها نکات خوبی میگن.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
پارافین ژله ای بخر (وزنی میفروشن قیمت فعلی رو اطلاع ندارم) رنگ پودری آبی بخر فیتیله شمع یه گوی ک ...

وااااای چقدر با سلیقه اااای جان،  ممنونم ممنونم کیف کردم حتما درست میکنم   عزیزم عکس داری بذاری برام از این طرح زیبات؟

شمع دو جداره هم میتونی درست کنی. من قبلنا یه دوجداره با دانه های قهوه درست کردم(جدار دوم دانه قهوه ...

خانوم باسلیقه ممنونم چه ایده هایی عاااالی بود ممنونم اگه تونستی سختت نبود عکس بذار برام خیلی تازه کارم 

وااااای چقدر با سلیقه اااای جان،  ممنونم ممنونم کیف کردم حتما درست میکنم    عزیزم عک ...

نه عزیزم انواع مختلفی درست کرده بودم همه رو کادو دادم به اطرافیانم به مناسبت عید، اکثرا ذوق کردن.

ولی کلا پارافین ژله ای رو خیلی متنوع میتونی درست کنی

گل خشک بخر و پارافین بدون رنگ رو بریز روش. فقط قلق داره که حباب نگیره اونو دیگه چنتا درست کنی دستت میاد.

خانوم باسلیقه ممنونم چه ایده هایی عاااالی بود ممنونم اگه تونستی سختت نبود عکس بذار برام خیلی تازه کا ...

اولی دو جداره هست با چوب داریچین میتونی اسانس دارچین هم از خرازی بخری و چند قطره داخل پارافین در حال ذوب بریزی

دومی برق خشک هست

این دو تا عکس مال نت هست من فقط با دونه قهوه و گل خشک درست کردم دو جداره رو

میتونی از همون گل خشک هایی که میخری واسه شمع ژلهای واسه دو جداره هم استفاده کنی. من یادمه گل های ریز زرد و نارنجی خریده بودم خیلی طرحش قشنگ شده بود.

سمت راستی رو من با شن کیش درست کردم قشنگتر از این شن آبی شده بود.

کلا شمع سازی ساده هست و راحت فقط کمی خلاقیت میخواد. عید بعنوان عیدی یا یادگاری میتونی به اقوامت بدی چیزایی که درست کردی رو.

اگر حال کردی اینستا پیج بزن و بفروش.