2777
2789
عنوان

پروتز مو ؟؟

33351 بازدید | 23 پست

سلام دوستان اگه کسی راجع به پروتز مو یا همون ترمیم مو اطلاعاتی داره ممنون میشم در اختیار بزارین

در باره ی هزینه و مدت زمان ماندگاریش و عوارضش

موهام خیلی کم پشت شده تارای موهام بسیار ضعیف و نازکه و ریزش مو دارم به نظرتون اینکارو بکنم یا پیشنهاد دیگه ای دارین؟ 

پیشاپیش از راهنمایی و نظراتتون ممنونم 

اگه میخوای با ما باشی نباید از ارتفاع بترسی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جااان؟!! ترمیم‌مو‌چی هست؟

یه چیزیه مثل کلاه گیس که یه متخصص رو سر فیکس میکنه ولی کلاه گیس نیست میتونی باهاش حموم و استخر بری مثل موهای خودت رنگ کنی جوری که آب و هوا راحت بین موها  و پوست سر در جریانه میگن تا یک دوسال میمونه که بعدشم باید دوباره بری ترمیمش کنی 

ترمیم موی سر به روش پروتز 

ترمیم مو با استفاده از پروتزهای مو بر روی سر روش جدیدی است که نیمه دائمی است و مزایای زیادی دارد. در این روش، موهای طبیعی ، به جای کاشته شدن در پوست سر (روش کاشت موی دائمی)، در پروتزهای نانویی بسیار ظریف و مشبک (جنس این پروتزها بافتی شبیه به پوست سر است)  کاشته می شوند که حالت بسیار طبیعی و زیبایی دارد و کسی متوجه پروتز بودن آن نخواهد شد.

این پروتزها، با توجه به نوع کچلی و طاسی سر افراد، جنس و حالت طبیعی موهای خود آنها، در مراکز زیبایی و ترمیم مو ساخته می شود و با روش های مختلفی، بر روی سر قرار داده می شود.

۱٫ استفاده از چسب های مخصوص گیاهی و بیولوژیکی.

۲٫ با استفاده از کلیپس به موهای فرد، متصل می شود.

۳٫ با گره به موی سر خود فرد وصل می شود که با رشد مو، نیاز به فیکس کردن دارد.

مسلما کاشت دائمی مو روی سر، از تمام روش های موجود، مطمئن تر است و فرد برای همیشه از شر طاسی سر خلاص خواهد شد، اما می دایند که این روش، یک روش جراحی است و ریسک های مربوط به خود را دارد، ضمن اینکه بسیار پرهزینه هم هست. بنابراین تنها مزیت ترمیم مو و پروتز مو را می توان ارزان بودن آن نسبت به کاشت مو و همچنین نداشتن درد و بخیه دانست. اما درباره مزیت های آن نسبت به کلاه گیس، موارد زیادی وجود دارد:

۱٫ طول عمر بیشتر پروتز مو که در حدود ۶ ماه تا ۲ سال است و کلاه گیس ها در بهترین جنس و انواع، تنها ۱ تا ۳ ماه سالم باقی می مانند.

۲٫ امکان استفاده طولانی مدت از پروتز مو (چند روز تا یک ماه و بیشتر) در تمام فعالیت های روزانه مانند ورزش کردن، استخر و… که این مدت در کلاه گیس، فقط چند ساعت است و نیاز به فیکس کردن دوباره دارد.

۳٫ پروتزهای مو به دلیل استفاده از بافت نانویی و مشبک که مشابه با پوست سر است، امکان عبور هوا و رطوبت را به خوبی فراهم می کنند و مشکلی از بابت تعریق، گرما، خیس شدن سر و… به وجود نخواهد آمد. ضمن اینکه این ویژگی باعث شده تا پروتز مو، کاملا تمیز و بدون آلودگی روی سر باقی بماند اما در کلاه گیس ها، به دلیل بسته بودن سطح آن، امکان جریان آب و هوا وجود ندارد و خیلی زود، دچار آلودگی های قارچی و باکتری و… می شود.

هزینه پروتز مو ؟

معمولا انجام هر روشی در کلینیک ها و مراکز مختلف، قیمت های متفاوتی دارد، اما می توان برای این روش با توجه به نوع و تراکم پروتز، محدوده قیمت بین ۲ تا ۴ میلیون را در نظر گرفت.

http://soheilbarber.ir/prosthesis/hair-prosthesis/

ترمیم موی سر به روش پروتز  ترمیم مو با استفاده از پروتزهای مو بر روی سر روش جدیدی است که نی ...

از راهنمایی و وقتی که گذاشتین یک دنیا ممنونم 

1. در مراحل اولیه نصب پروتز صرفا ناحیه مورد نظر که قرار است بیس روی آن با استفاده از چسب مخصوص چسبانده شود تراشیده و پاکسازی می‌شود. در عمل کاشت مو موضع مورد نظر مورد بی‌حسی قرار می‌گیرد تا عملیات برداشت از بانک مو و کاشت فولیکول‌ها انجام شود.
  2. نصب پروتز مو فاقد درد بوده و در مدت‌زمان کوتاهی انجام می‌گیرد. کاشت مو روند پیچیده‌ای داشته و در حین عمل جراحی ممکن است با درد و حتی خونریزی هم توام باشد.
  3. ابعاد بیس پروتز با توجه به اندازه محلی که قرار است پروتز موی سر در آنجا نصب شود در نظر گرفته می‌شود. استفاده از چسب‌های کراتینه و گیاهی ضد آلرژیک اثرات حساسیت‌زایی را به حداقل می‌رساند. کاشت مو ممکن است با التهابات و تورم پس از عمل همراه باشد.
  4. نصب پروتزهای موی سر فاقد دوران نقاهت بوده و به محض اتمام کار قابل مشاهده است. عمل کاشت مو دارای دوران نقاهت بوده و روند بهبود و علایم اولیه موفقیت کاشت مو در کوتاه مدت تا ۱۰ روز و به تدریج در طولانی مدت تا یک سال قابل مشاهده است.
  5. نصب پروتزهای مو دائمی نبوده و به صورت مقطعی و در طی دوره های خاص باید تکرار و تعویض شود. عمل کاشت مو در صورت مراقبت های بهداشتی در زمره یک روش درمان دائمی به‌شمار می‌رود.
  6. هزینه پروتز در کلینیک پروتز مو بسیار پایین بوده در حالی که در عمل کاشت مو با توجه به شرایط مختلف این هزینه‌ها به مراتب بیشتر است.

https://iranmedicalhome.com/

پروتز نکن.من شنیدم کسایی که اینکارو میکنن موهای زیر پروتز بعدا نسبت به قبلش بدتر میشه.چون پوست سر زیر اون تورو چسب نمیتونه نفس بکشه و اینکه سر ی فروشنده دیدم، خیلی ضایع بود.موهاش خالی شده بود تکو توک و شکل بدی داد بود.بخاطر همین منصرف شدم ازش.راجع به مایکروپوینت هم تحقیق بکن.من چون تهران نیستم نمیتونم فعلا حضوری برم و ببینم.اگه رفتی نظرتو اینجا بگو عزیزم

یه چیزیه مثل کلاه گیس که یه متخصص رو سر فیکس میکنه ولی کلاه گیس نیست میتونی باهاش حموم و استخر بری م ...

سلام،

یه تکنیک هست که بهش‌میگیم میکروسیلندر. من از این متد استفاده میکنم موی ضعیف آسیب نمیبینه. به روش میکرو سیلندرمو نصب میشه و نه چسب و نه کلیپس استفاده نمیشه. این تکنیک ترمیم مو برای خانم هایی که مشکل ریزش مو دارند بسیار مناسب است .

2790
2778
2791
2779
2792