2777
2789
عنوان

پروتز مو ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 34694 بازدید | 23 پست

سلام سارا جان کدوم مرکز مایکروپوینت کردی ؟ هزینه ش چقدر شد ؟ ترمیمش هزینه ش چقدره ؟ چند ساعت پروسه انجام دادنش طول میکشه ؟ ترمیمش هم همون قدر زمان میبره ؟ تابلو هست کسی متوجه میشه یا نه طبیعی به نطر میرسه ؟

سلام، یه تکنیک هست که بهش‌میگیم میکروسیلندر. من از این متد استفاده میکنم موی ضعیف آسیب نمیبینه. ب ...

سلام عزیزم یه سوال داشتم

این روش باعث ریزش خود موی طبیعی نمیشه بعد از یه مدت؟

کاربر قدیمی هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مدتها بود که با ریزش مو دست و پنجه نرم میکردم و هر کاری میکردم، نتیجه نمیگرفتم. خیلی ناامید بودم تا اینکه با کلینیک تخصصی شایان پروتز آشنا شدم. تیم حرفهای و محیط صمیمیشان باعث شد که هم روند درمان راحت باشه و هم نتیجهای طبیعی و رضایتبخش بگیرم. الان موهام پرپشت و طبیعی به نظر میرسه و حس اعتماد به نفس دوباره پیدا کردم. اگر شما هم با مشکل ریزش مو مواجه هستید، پیشنهاد میکنم حتما سایتشون رو ببینید

با سلام من بعد از 6 ماه استفاده از پروتز مو دارم نظرات خودمو مینویسم

مزایا

1.خوشتیپت میکنه واقعا

2.پوست سرت قارچ نمیزنه و عفونت نمیکنه اگه هر روز یا یک روز در میون حموم بری

معایب

1.خارش سرت همیشگیه و نمیتونی بخارونی سرتو که واقعا عذاب آوره و حتی شبا نمیتونی بخوابی (با وجود اینکه من همیشه و هر روز هم دوش میگیرم و با شامپو بدون سولفات هم پروتز رو میشورم و همیشه هم به موقع چسب رو تعویض میکنم و موهای روی سرمم میتراشم)

2.هزینه یه نگهداری بالایی داره واقعا

.بخدا سر کچل خودتون صد برابر پروتز مو و کاشت مو ارزش داره نکنید با خودتون

پشیمان میشید