2777
2789
عنوان

پروتز مو ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 35628 بازدید | 23 پست

سلام سارا جان کدوم مرکز مایکروپوینت کردی ؟ هزینه ش چقدر شد ؟ ترمیمش هزینه ش چقدره ؟ چند ساعت پروسه انجام دادنش طول میکشه ؟ ترمیمش هم همون قدر زمان میبره ؟ تابلو هست کسی متوجه میشه یا نه طبیعی به نطر میرسه ؟

سلام، یه تکنیک هست که بهش‌میگیم میکروسیلندر. من از این متد استفاده میکنم موی ضعیف آسیب نمیبینه. ب ...

سلام عزیزم یه سوال داشتم

این روش باعث ریزش خود موی طبیعی نمیشه بعد از یه مدت؟

کاربر قدیمی هستم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مدتها بود که با ریزش مو دست و پنجه نرم میکردم و هر کاری میکردم، نتیجه نمیگرفتم. خیلی ناامید بودم تا اینکه با کلینیک تخصصی شایان پروتز آشنا شدم. تیم حرفهای و محیط صمیمیشان باعث شد که هم روند درمان راحت باشه و هم نتیجهای طبیعی و رضایتبخش بگیرم. الان موهام پرپشت و طبیعی به نظر میرسه و حس اعتماد به نفس دوباره پیدا کردم. اگر شما هم با مشکل ریزش مو مواجه هستید، پیشنهاد میکنم حتما سایتشون رو ببینید

با سلام من بعد از 6 ماه استفاده از پروتز مو دارم نظرات خودمو مینویسم

مزایا

1.خوشتیپت میکنه واقعا

2.پوست سرت قارچ نمیزنه و عفونت نمیکنه اگه هر روز یا یک روز در میون حموم بری

معایب

1.خارش سرت همیشگیه و نمیتونی بخارونی سرتو که واقعا عذاب آوره و حتی شبا نمیتونی بخوابی (با وجود اینکه من همیشه و هر روز هم دوش میگیرم و با شامپو بدون سولفات هم پروتز رو میشورم و همیشه هم به موقع چسب رو تعویض میکنم و موهای روی سرمم میتراشم)

2.هزینه یه نگهداری بالایی داره واقعا

.بخدا سر کچل خودتون صد برابر پروتز مو و کاشت مو ارزش داره نکنید با خودتون

پشیمان میشید