2821
2789
عنوان

پروتز مو ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 33927 بازدید | 23 پست

سلام سارا جان کدوم مرکز مایکروپوینت کردی ؟ هزینه ش چقدر شد ؟ ترمیمش هزینه ش چقدره ؟ چند ساعت پروسه انجام دادنش طول میکشه ؟ ترمیمش هم همون قدر زمان میبره ؟ تابلو هست کسی متوجه میشه یا نه طبیعی به نطر میرسه ؟

سلام، یه تکنیک هست که بهش‌میگیم میکروسیلندر. من از این متد استفاده میکنم موی ضعیف آسیب نمیبینه. ب ...

سلام عزیزم یه سوال داشتم

این روش باعث ریزش خود موی طبیعی نمیشه بعد از یه مدت؟

کاربر قدیمی هستم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مدتها بود که با ریزش مو دست و پنجه نرم میکردم و هر کاری میکردم، نتیجه نمیگرفتم. خیلی ناامید بودم تا اینکه با کلینیک تخصصی شایان پروتز آشنا شدم. تیم حرفهای و محیط صمیمیشان باعث شد که هم روند درمان راحت باشه و هم نتیجهای طبیعی و رضایتبخش بگیرم. الان موهام پرپشت و طبیعی به نظر میرسه و حس اعتماد به نفس دوباره پیدا کردم. اگر شما هم با مشکل ریزش مو مواجه هستید، پیشنهاد میکنم حتما سایتشون رو ببینید

با سلام من بعد از 6 ماه استفاده از پروتز مو دارم نظرات خودمو مینویسم

مزایا

1.خوشتیپت میکنه واقعا

2.پوست سرت قارچ نمیزنه و عفونت نمیکنه اگه هر روز یا یک روز در میون حموم بری

معایب

1.خارش سرت همیشگیه و نمیتونی بخارونی سرتو که واقعا عذاب آوره و حتی شبا نمیتونی بخوابی (با وجود اینکه من همیشه و هر روز هم دوش میگیرم و با شامپو بدون سولفات هم پروتز رو میشورم و همیشه هم به موقع چسب رو تعویض میکنم و موهای روی سرمم میتراشم)

2.هزینه یه نگهداری بالایی داره واقعا

.بخدا سر کچل خودتون صد برابر پروتز مو و کاشت مو ارزش داره نکنید با خودتون

پشیمان میشید

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز