2777
2789
عنوان

دلم هوای حرمامام رضا را کرده .

| مشاهده متن کامل بحث + 2131 بازدید | 119 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی مایا جان و آزاده جان
دلم خیلی پره نمیدونم چی بگم
توکل برخدایت کن کفایت میکندحتما...اگرخالص شوی بااو،صدایت میکند حتما...اگربیهوده رنجیدی،ازاین دنیای بی رحمی...به درگاهش قناعت کن،عنایت میکندحتما...
منم هیچقوت دستم به ضریح نرسیده....من اعتقاد دارم ادم از هرجا حرف بزنه و نیت کنه و حاجتشو بخواد به حاجتش میرسه لازم نیست حتما دستت برسه....من دوتا از حاجتمامو همینطوری گرفتم از امام رضا

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام

فاطمه خیلی شعرت قشنگ بود حرف دلم بوووووووووووود ..

مرسی مایا جان

بچه ها واقعا دستتون درد نکنه خیلی حس خوبی دارم خیلی وقت بود دلم میخواست به یه همچنین تایپک اروم و دوست داشتنی سر بزنم
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
مایا از طرف منم برو حرم و نائب الزیاره باش . بگو اقا به داد دل محبوب برس . دلش خیلی گرفته . به مرهم تو نیاز داره . کمکش کن .
زندگی داره به ما لبخنــــــــــــــــــــــــــــــــد میزنه

Lilypie Maternity tickers

فقط بخاید ازش که یه راه درست رو جلو پام بزاره خدا
توکل برخدایت کن کفایت میکندحتما...اگرخالص شوی بااو،صدایت میکند حتما...اگربیهوده رنجیدی،ازاین دنیای بی رحمی...به درگاهش قناعت کن،عنایت میکندحتما...
قابل شما دوستای گلم رو ندااااااااااشت
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
من عقلم قد نمیده اینجوری روحم را تیکه تیکه میکنم بخاید راه درست رو نشونم بده.از بی خبری خسته ام
من اگه حتی موقعی برم حرم که هیچ کس نباشه میترسم نزدیک بشم . از اینکه اما رضا بهم بگه تو با این همه گناه اینجا چکار میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتی تصور اینکه بتونم تو حرم خلوت زیارت کنم دلمو میلرزونه .
زندگی داره به ما لبخنــــــــــــــــــــــــــــــــد میزنه

Lilypie Maternity tickers

مرسی مایا عزیز محتاج دعات هستم.ممنونت میشم