اخ دلم میخواد الان میتونستم میرفتم حرم امام رضا کنار پنجره فولاد مینشستم . مشبک های پنجره رو محکم میگرفتم و بعد های های گریه میکردم . تمام درد دلم را به امام رضا میگفتم . اینقده مینشستم و گریه میکردم تا بتونم دوباره خود واقعیمو پیدا کنم .
زندگی داره به ما لبخنــــــــــــــــــــــــــــــــد میزنه
منم هیچقوت دستم به ضریح نرسیده....من اعتقاد دارم ادم از هرجا حرف بزنه و نیت کنه و حاجتشو بخواد به حاجتش میرسه لازم نیست حتما دستت برسه....من دوتا از حاجتمامو همینطوری گرفتم از امام رضا
فاطمه خیلی شعرت قشنگ بود حرف دلم بوووووووووووود ..
مرسی مایا جان
بچه ها واقعا دستتون درد نکنه خیلی حس خوبی دارم خیلی وقت بود دلم میخواست به یه همچنین تایپک اروم و دوست داشتنی سر بزنم
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
من اگه حتی موقعی برم حرم که هیچ کس نباشه میترسم نزدیک بشم . از اینکه اما رضا بهم بگه تو با این همه گناه اینجا چکار میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتی تصور اینکه بتونم تو حرم خلوت زیارت کنم دلمو میلرزونه .
زندگی داره به ما لبخنــــــــــــــــــــــــــــــــد میزنه