2777
2789
عنوان

پمپ درد

1444 بازدید | 31 پست

کسی میدونه کارایی پمپ دردچجوریه و واسه زایمان سزارین تاثیر داره یا نه،بیمارستان میده یا خودمون باید تهیه کنیم،هزینه اش چقدره؟؟؟

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم پمپ درد مخلوطی از چندتا مسکن هست و عمدتا مورفین که تنظیم میکنن مثلا هر ده دقیقه چند قطره بهت تزریق بشه و امکانش هست اگر درد داشتی خودتم فشار بدی و مورفین بگیری

من از پزشکم خاستم، گفت من نمیذارم تو درد بکشی و نگران این چیزا نباش

دخترخالم داشت 

مامانم جراحی شده بود داشت

و برای مامانم به درخواست خودش از داخل اتاق عمل گذاشتن

شما با پزشکت مشورت کن

خودت باید تهیه کنی ..برا بعد عمله دیگه ..خوبه . 

تا چقدر میشه ازش استفاده کرد؟خونه هم میشه برد؟عوارض نداره؟

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
سلام ۲۵۰ همون تو بیمارستان بهت میگن  پمپ درد می خوای یا نه ،، من راضی بودم خیلی خوبه ،، من بیمه ...

منم بیمه تکمیلی دارم،پمپ دردجز هزینه های دارو حساب میشه یا بیمارستان،چون میخوام هزینه اش رو از بیمه بگیرم.

عزیزم پمپ درد مخلوطی از چندتا مسکن هست و عمدتا مورفین که تنظیم میکنن مثلا هر ده دقیقه چند قطره بهت ت ...

مرسی از راهنمایی خوبت عزیزم،شما سزارین شدی؟بنظرت درد بعد از زایمان به حدی هستی که ممکن باشه کسی نتونه تحمل کنه و به پمپ دردنیاز داشته باشه؟

مرسی از راهنمایی خوبت عزیزم،شما سزارین شدی؟بنظرت درد بعد از زایمان به حدی هستی که ممکن باشه کسی نتون ...

من سزارین شدم

روز اول که مورفین میزدن تو بیمارستان

بعدشم شیاف میذاری

هر کسی تحملش با دیگری فرق داره ولی من دردام زیاد نبود 

دکترم خیلی خوب بود

من از شب دوم که اومدم منزل، همه کارای بچمو خودم انجام دادم چون دست تنها بودم

نگران نباش

با پزشکت مشورت کن، با توجه به شناختی که ازت داره تصمیم میگیره

شاید واقعا نیاز نباشه

برای من که نذاشت و پشیمون هم نشدم

منم بیمه تکمیلی دارم،پمپ دردجز هزینه های دارو حساب میشه یا بیمارستان،چون میخوام هزینه اش رو از بیمه ...

من یه ماهه پیش سزارین شدم عزیزم پمپ درد جزو بیمه ی تکمیلی حساب نمیشه ،برا من هزینه اش ۴۰۰ تومن بود .خیلی خوبه پمپ درد حتما استفاده کن اصلا تو بیمارستان درد نداری 

من سزارین شدم روز اول که مورفین میزدن تو بیمارستان بعدشم شیاف میذاری هر کسی تحملش با دیگری فرق دا ...

مرسی گلم،شما تهران هستی؟کدوم بیمارستان زایمان کردین؟دکترتون کی بود؟

من یه ماهه پیش سزارین شدم عزیزم پمپ درد جزو بیمه ی تکمیلی حساب نمیشه ،برا من هزینه اش ۴۰۰ تومن بود . ...

چه خوب،یکم از عوارضش میترسم،مخصوصا اینکه چون بعدش به بچه شیر میدم ممکنه رو شیر تاثیر بذاره

من یه ماهه پیش سزارین شدم عزیزم پمپ درد جزو بیمه ی تکمیلی حساب نمیشه ،برا من هزینه اش ۴۰۰ تومن بود . ...

شما کدوم بیمارستان زایمان کردین؟پزشکتون کی بود؟

بیمارستان آتیه دکتر اشرف معینی خیلی خوب بود خدا رو شکر 

منم یا گاندی میرم یا نیکان.