2777
2789
عنوان

پمپ درد

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 31 پست
بیمارستان آتیه دکتر اشرف معینی خیلی خوب بود خدا رو شکر 

خونه که اومدین درداتون چجوری بود؟چطوری کنترل میکردین؟

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه که اومدین درداتون چجوری بود؟چطوری کنترل میکردین؟

ببین از بیمارستان خواستی بیای خونه پمپ درد رو که در آوردن ،حتما یه شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ بزار ،بعد هم اومدی تو تا چند روز هر ۸ ساعت میتونی استفاده کنی من دکترم برام نوشت 

ولی من از روز دوم فقط روزی یه شیاف استفاده میکردم 

ان شالله زایمانتون خوب باشه،من اتاق خصوصی گرفتم رسیدگیشون هم خیلی خوب بود 

ممنون عزیزم،هزیته بیمارستان و اتاقتون چقدر شد؟

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
گاندی هم خیلی خوبه ایشالا زایمان خوبی داشته باشی فقط استرس نداشته باش

ممنون عزیزم،سعی خودمو میکنم اما انقدر ادم روزانه چیزای جدید میشنوه که به استرسش اضافه میشه.

ممنون عزیزم،سعی خودمو میکنم اما انقدر ادم روزانه چیزای جدید میشنوه که به استرسش اضافه میشه.

از افراد منفی دور باش

به خدا توکل کن

خیلی چیزا میگن ولی اینو بدون که حتا دوتا خواهر زایمانشون متفاوته

از افراد منفی دور باش به خدا توکل کن خیلی چیزا میگن ولی اینو بدون که حتا دوتا خواهر زایمانشون متفا ...

بله حق با شماست.ممنون از راهنمایی خوبتون.

منم برای اینکه به مشکل نخورم سعی میکنم اطلاعاتم رو افزایش بدم و از تجربه دیگران استفاده کنم.درحال حاضر نگرانیم بابت اینه که خونه چحوری دردهارو کنترل کنم و ایا برام قابل تحمل هست یا نه.خیلی میترسم از درد.

بله حق با شماست.ممنون از راهنمایی خوبتون. منم برای اینکه به مشکل نخورم سعی میکنم اطلاعاتم رو افزایش ...

عزیزم از این بابت خاطرت جمع باشه

با شیاف دیکلوفناک آروم هستی و درد نداری

فقط موقع بلند شدن یکمی سخت هست

عزیزم 

من بیهوشی جنرال گرفتم

اگر میخای نخاعی بی حس بشی، حواست باشه که سرتو تکون ندی که سردرد نشی

ی توصیه هم دوستم بهم کرده بود، برام مغید بود. ایشون بمن گفتن وقتی میارن از تخت پایین، همون دفعه اول سعی کن صاف راه بری، اولش شاید سخت باشه ولی اگر دولا بمونی، دیگه همونطوری راه میری . من بار اول خودمو صاف کردم و دیگه راحت بودم

ی چیزی که مهمه، قوی بودن شما از نظر روحی.... اینکه خودتو نندازی و بخاطر بچت خودت به خودت روحیه بدی و تلاش کنی زود خوب بشی

ممنون عزیزم،هزیته بیمارستان و اتاقتون چقدر شد؟

۶۵۰۰ هزینه بیمارستان ۵۰۰ اتاق خصوصی ۴۰۰ پمپ درد 

ما بیمه تکمیلی بودیم از ۶۵۰۰ ما فقط ۶۵۰ دادیم ولی اتاق خصوصی و پمپ درد شامل بیمه نمیشه فکر کنم با بیمه ما ۱۵۰۰ فقط خودمون پرداخت کردیم 

در ضمن اصلا نگران نباش من واقعا فکر نمیکردم ب این راحتی باشه ولی برا من خدا رو شکر عالی بود .

ان شالله زایمان خوبی داشته باشی 

عزیزم از این بابت خاطرت جمع باشه با شیاف دیکلوفناک آروم هستی و درد نداری فقط موقع بلند شدن یکمی سخ ...

ممنون ازت عزیزم،راهنماییتون خیلی مفید بود.

۶۵۰۰ هزینه بیمارستان ۵۰۰ اتاق خصوصی ۴۰۰ پمپ درد  ما بیمه تکمیلی بودیم از ۶۵۰۰ ما فقط ۶۵۰ دادیم ...

ممنون از دعای خوبت عزیزم.