به نظر من در حد عالیییییی بود.من پژوهشکده یزد پیش دکتر افلاطونیان عمل کردم و از هر لحاظ راضی بودم هم خودش هم پرسنلی که اونجا هستن واقعا خوب رسیدگی میکنن
اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
رسیدگی نکردن دکتر افلاطونیان اصلا وقت نذاشت داروهاش اشتباه بود البته کلا شانس من بود&n ...
پژوهشکده رفتی؟؟؟اونجا تیمی کار میکنن شما اگه میخواستی خودش رو ببینی باید میرفتی مادر.البته من همون پژوهشکده تونستم باهاش ویزیت بشم و برا فردا وقت عمل داد و خودش هم عمل کرد چون راهم دور بود اصلا الاف نشدم.فکر میکردم اصلا وقت برا عمل نمیده و شاید خیلی طول بکشه گفتم وقت عمل بگیرم و دوباره برم یزد واسه عمل ولی خوشبختانه فردای همون روز عملم کرد خیلی خوب شد
اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش