مشکل من پرولاکتین و تیروییدبود که دکتر افلاطونیان نفهمید اصلا دو بار ای یو ای یکبارم ای وی اف ...
خب مگه آزمایش پرولاکتین ندادی اونجا؟؟؟منم پرولاکتینم خییلی بالا بود و با 4ماه استفاده قرص نرمال شد.یه حدسی میزنم تو آز پرولاکتین باید یه چیز هایی رو رعایت کنی تا جوابش درست باشه.مثلا نزدیکی نداشته باشی،حدودا 1ساعت از بیدار شدنت بگذره،قرص ال دی و غیره
اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چه سالی مراجعه کرده بودی؟ چون الان مثل اینکه اولین ویزیت آزمایش هورمونی میدن
آره تا میرسی اونجا همه ی آزمایش هارو یکی یکی برات انجام میدن حتی چربی و قند ایدز هیپاتیت.آزمایش های هورمونی من کمتر از دو ماه تو یه جای معتبر ناباروری بود قبول کرد وگرنه میگفت باید دوباره بری اما بقیه رو تکرار کرد حتی آز شوهرم
اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش