2777
2789
مشکل من پرولاکتین و تیروییدبود که دکتر افلاطونیان نفهمید اصلا  دو بار ای یو ای یکبارم ای وی اف ...

خب مگه آزمایش پرولاکتین ندادی اونجا؟؟؟منم پرولاکتینم خییلی بالا بود و با 4ماه استفاده قرص نرمال شد.یه حدسی میزنم تو آز پرولاکتین باید یه چیز هایی رو رعایت کنی تا جوابش درست باشه.مثلا نزدیکی نداشته باشی،حدودا 1ساعت از بیدار شدنت بگذره،قرص ال دی و غیره

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
اره مادر رفتم  شما الان نی نی داری

نه گلم.من 20روز پیش عمل شدم و منتظر پریود هستم تا دارو هام رو شروع کنم.ولی هزینه اش هم خیییلی مناسب تر از جاهای دیگه هست

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مگه آزمایش پرولاکتین ندادی اونجا؟؟؟منم پرولاکتینم خییلی بالا بود و با 4ماه استفاده قرص نرمال شد.ی ...

ذخیره تخمدانت چند بود؟؟؟؟؟مال من بالای 9بود که تنبلی تخمدان داشتم و چند تا دکتر گفتن کوتر تخمدان و افلاطونیان هم همین نظر رو داشت

پرولاکتین بالا باعث میشد تخمک گذاری نداشته باشم 

ببین پرولاکتین اصلا چیز خاصی نیست مال من خیلی زیاد بالا بود و تو 4ماه کنترل شد.مشکل دیگه ای ندارین؟الان نی نی داری

چه سالی مراجعه کرده بودی؟ چون الان مثل اینکه اولین ویزیت آزمایش هورمونی میدن 

آره تا میرسی اونجا همه ی آزمایش هارو یکی یکی برات انجام میدن حتی چربی و قند ایدز هیپاتیت.آزمایش های هورمونی من کمتر از دو ماه تو یه جای معتبر ناباروری بود قبول کرد وگرنه میگفت باید دوباره بری اما بقیه رو تکرار کرد حتی آز شوهرم

ببین پرولاکتین اصلا چیز خاصی نیست مال من خیلی زیاد بالا بود و تو 4ماه کنترل شد.مشکل دیگه ای ندارین؟ا ...

اره عزیزم الان دارم خدا خیلی بزرگه بعد از ده سال بالاخره داد 

دخترم 16 ماهشه قبلشم یه سقط داشتم 

دیگه بعد از جواب کردن دکتر افلاطونیان 

رفتم طب سنتی و خودمو همسرم ژل رویال استفاده کردیم 

داستینکسم من برا پرولاکتینم میخوردم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

اره عزیزم الان دارم خدا خیلی بزرگه بعد از ده سال بالاخره داد  دخترم 16 ماهشه قبلشم یه سقط داشت ...

وای عزیز دلم خدارو صد مرتبه شکر.یعنی واقعا ژل رویال جواب میده؟منم میخواستم بخرم نمیدونم تاثیر داره یا نه

ژل رویال چیه؟؟

اصلش مال ملکه زنبور عسله که اوناییکه زنبورداری دارن 

میتونید تهیه کنید ولی به من نساخت یکم بد مزس 

من برا خودمو همسرم از داروخونه کپسولشو خریدم 

البته سه سال پیش یکمم گرونه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔