2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با سلام .بنده در سال 95 و بدون شناخت کافی به دکتر علیرضا شبستری دندانپزشک(مطب واقع در ابن سینا 2 )و البته بنا بدلیل ناچاری (بخاطر سفر به خارج از کشور) به ایشان مراجعه و 5 دندانم را روکش نمودم که بعد از گذشت یکماه یکی از روکش ها در سفر کنده شد و پس از آن 3 روکش دیگر هم مرتبا ماهی یکبار کنده میشدند و تا کنون 8 بار برای چسباندن روکش به مطب این دکتر مراجعه نمودم که در آخرین مراجعه از پذیرش من سرباز زدند و با رفتاری نا مناسب با بنده برخورد کردند !در کل به هیچ عنوان این دکتر را برای هیچ کاری به دیگران پیشنهاد نمیکنم چون کارهایشان غیراصولی و غیرعلمی و غیرتخصصی انجام میگردد و بیشتر جنبه تجارت و کسب و کار دارد و مریض توریست عرب برایشان جذاب است که با تبلیغات کاذب در سطح شهر (و البته زیر پرچم اعتبار برادرشان )نیز از همین روش برای جذب بیمار ناآگاه استفاده می کنند!ضمن اینکه از نظر رفتاری نیز غیرقابل پیش بینی هستند و در کل به بیمار اصلا اجازه صحبت و توضیح لازم نمیدهند و خودشان مرتبا در حال سخنرانی هستند .شخصا این دکتر را از نظر تخصص علمی مردود اعلام میکنم !

اگر دندانپزشک خوب و خوش اخلاق وبا وجدان می خواهید من فرنکیس پورامین را معرفی می کنم .ادرس بلوار وکی ...

دکتر پورامین اصلا خوب نیس من دندونی پیش ایشون عصب کشی کردم که پیش هر دکتری میرم تعجب میکنه از وضعیتش همینطور قیمت هاشونم بالاس

دوستان خواهش میکنم هر کلینیکی برید اما کلینیک دندانپزشکی بزرگمهر مشهد رو نرید خصوصا اونایی که از شهرستان مراجعه میکنن، فوق العاده بی نظم و بی صاحابه، واسه پر کردن دندون مادرم بیش از سه باره مارو سرگردون کردن ، یه دکترش معاینه میکنه میگه دندونت سالمه باز دکتر کنارش همون لحظه معاینه کرد میگه عفونت کرده  ، دکتراش همه بسیار پولکی و بی تجربه ، فقط به خاطر اینکه با بیمه های مختلف طرف قرارداده من رفتم ، ولی به ریسکش نمی ارزه سلامتی تو به خطر بندازی واسه یه پول بیمه که نمیگیره ، تازه قیمت ایمپلنت واسه هر دندون ۱۴ میلیون پول میگیره در صورتی که بهترین دندونپزشک آزاد میگه بین ۸تا ۱۰ م میگیره ، اینو تو ذهنتون بسپرین دکتری که کارش خوب باشه با بیمه قرار داد نمیبنده ، من امروز میرم پرونده مادرم بگیرم ، بیزارم کردن به خدا ، بدرود

دکتر هاجر بهبودی راد بسیار دکترخوبی هستن من ازدندونپزشکی خیلی میترسیدم ولی باصبرو مهربونی ایشون وکارحرفه ایشون ترسم ریخت وخیلی راضی هستم ازشون متریالشون درجه یک هست وکارای زیبایشون حرف نداره فقط کافی یه یکبار پیششون برین  

سلام دوستان توصیه میکنم حتما به مطب دندانپزشکی دکتر علیرضا شبستری که برادر دکتر شبستری قلب هستند سر ...

سلام می‌دونم خیلی وقته ازین تاپیک گذشته اما بگم که دکتر خوبی نیستند حالا شما تبلیغتو بکن اما مدیون نکن خودتو 🙂