دوست من پناهندگی مذهبی گرفت راحت تو مدتی که تو کمپ بود بهش حقوق میدادن اگه دیگه نمیخوای برگرد ...
چرا نتونن برگردن
با پناهندگیم به ایران میشه امد
خدای خوبم کم کم دارم ناامید میشم میشه کمکم کنی یه وقتایی میگم چرا صدام نمیاد طرفت چرا قهری با من چرا خدا ب نظرت بس نیست این همه غصه خوردن خدا جونم خیلی داغونم خیلی کاش یکم بهم کمک کنی .
آره خیلی زیاده .من الان دارم همینجور یوتوب گوش میدم میگن که وقتی اونجا درخواست پناهندگی بدی گوشی و میگیرن تا ۴۸ ساعتم تو قرنطینه هستی و اینکه تا ۶ ماه قبل رو از طریق جی پی اس گوشی چک میکنن کجاهابودی و تمتسات و چک میکنن آقاهه که توضبح میداد گفت سعی کنید یه گوشی ساده همراهتون باشه
اگه پناهندگی دینی یا سیاسی بگیری که ایران برگردی کارت تمومه مگه پناهندگی شهروندی
مگه تو ایران میدونن چ کیسیو دادی اخه
خدای خوبم کم کم دارم ناامید میشم میشه کمکم کنی یه وقتایی میگم چرا صدام نمیاد طرفت چرا قهری با من چرا خدا ب نظرت بس نیست این همه غصه خوردن خدا جونم خیلی داغونم خیلی کاش یکم بهم کمک کنی .