2777
2789

من که با سر میرم ایران واقعا دیگه جای موندن نیست حیف مردمش و ما جوونا که جوونیمون داره تباه میشه:(

دوری هم اولاش سخته بعد یه مدت عادت میکنی منم دارم خودمو بع در و دیوار میزنم که ویزا تحصیلی بگیرم ولی هر طوری فک میکنم پولم نمیرسه😔

کسی اطلاع نداره از پذیرش دانشگاهای کره جنوبی؟

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنیدم اونجاهمون اول که میری کارمربوط به رشتت یاسابقه کاری که داری نمیدن یه چندسال بایدکارگری کنی ...

الان به وکیل تو کانادا داره کار ما رو انجام میده

اینجور نیست فقط باید 1 سال اونجا بدی کالج و امتحان تخصصی رشته مربوطه رو بدی و اگه قبول شدی میتونی مشغول به کار بشی تو این فاصله ام برای اینکه درآمد داشته باشی میتونی کارهای ساده انجام بدی مثل صندوق دار فروشگاه و غیره 

خدایا تو قدر مطلق منی                                            با تو همیشه احوال من مثبت است
یعنی بگیم بخاطرشرایط مالی بدکشورمون قبوله؟

فکر نکنم به خاطر دلیل اقتصادی راحت قبول کنن ولی من شنیدم میگن باید جانت در ایرا در خطر باشه مثلا آدم ای سیاسی راحت میپذیرن .من قبلا ازدواج کردم طلاق گرفتم میخوام بگم به خاطر اذیت و آزار و تهدیای شوهر سابقم فرار کردم ولی هنوز با کسی مشورت نکردم به من گفتن اگر میخوای بهت بگیم چه کیسی بدی برای قبولی ۱۵ میلیون میگیریم 

این چیزارووکیل که بگیریم برامون توضیح میده درسته؟

از یوتوب ببین 

ی دونه وکیل هست کامل توضیخ میده

خدای خوبم کم کم دارم ناامید میشم میشه کمکم کنی یه وقتایی میگم چرا صدام نمیاد طرفت چرا قهری با من چرا خدا ب نظرت بس نیست این همه غصه خوردن خدا جونم خیلی داغونم خیلی کاش یکم بهم کمک کنی . 
وای عاشق کره جنوبیممممممم ارزومه اونجارو یه روز ببینم

منمممم انشالله که دوتامونم میبینیم من اگه نبینم حسرتش تو دلم میمونه😔

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
این چیزارووکیل که بگیریم برامون توضیح میده درسته؟

بله

به شرط اینکه وکیل درست بگیرید پولاتونو نخوره 

پیشنهاد من اینه از اشناهاتون که اینجان و پناهنده بودن تلفنی راه کار بپرسید

هرگز کسی بهتر از افرادیکه خودشون تو این شرایط بودن نمیتونه بهتر راهنماییتون کنه

شرایط پناهندگی مشکله

باید در نظر بگیرید که فقط یک مدت کوتاه توی کمپ باشید باید اقامت بگیرید سریع وگرنه کار خیلی سخت میشه

اخه مامیخوایم وکیل بگیریم که کارامونوردیف کنه

اول کامل ببین چ جوریه بعد اقدام کن با اگاهی اقدام کن

خدای خوبم کم کم دارم ناامید میشم میشه کمکم کنی یه وقتایی میگم چرا صدام نمیاد طرفت چرا قهری با من چرا خدا ب نظرت بس نیست این همه غصه خوردن خدا جونم خیلی داغونم خیلی کاش یکم بهم کمک کنی .