2777
2789
فکر نکنم به خاطر دلیل اقتصادی راحت قبول کنن ولی من شنیدم میگن باید جانت در ایرا در خطر باشه مثلا آدم ...

دوست من پناهندگی مذهبی گرفت راحت تو مدتی که تو کمپ بود بهش حقوق میدادن 

اگه دیگه نمیخوای برگردی ایران پناهندگی بگیر

خدایا تو قدر مطلق منی                                            با تو همیشه احوال من مثبت است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست من پناهندگی مذهبی گرفت راحت تو مدتی که تو کمپ بود بهش حقوق میدادن  اگه دیگه نمیخوای برگرد ...

چرا نتونن برگردن

با پناهندگیم به ایران میشه امد

خدای خوبم کم کم دارم ناامید میشم میشه کمکم کنی یه وقتایی میگم چرا صدام نمیاد طرفت چرا قهری با من چرا خدا ب نظرت بس نیست این همه غصه خوردن خدا جونم خیلی داغونم خیلی کاش یکم بهم کمک کنی . 
بله به شرط اینکه وکیل درست بگیرید پولاتونو نخوره  پیشنهاد من اینه از اشناهاتون که اینجان و پن ...

یکی ازدوستان همسرم داره برای اقامت به کانادااقدام میکنه وکیل گرفته کاراشون داره جورمیشه خداروشکر ماهم باهمون وکیل صحبت میکنیم،چرابایدمدت کمی کمپ باشیم اشکالش چیه؟

اووووه چقدرزیاد

آره خیلی زیاده .من الان دارم همینجور یوتوب گوش میدم میگن که وقتی اونجا درخواست پناهندگی بدی گوشی و میگیرن تا ۴۸ ساعتم تو قرنطینه هستی و اینکه تا ۶ ماه قبل رو از طریق جی پی اس گوشی چک میکنن کجاهابودی و تمتسات و چک میکنن آقاهه که توضبح میداد گفت سعی کنید یه گوشی ساده همراهتون باشه 

یکی ازدوستان همسرم داره برای اقامت به کانادااقدام میکنه وکیل گرفته کاراشون داره جورمیشه خداروشکر ماه ...

شما اون بالا گفتید المان

المان میرید یا کانادا؟

من از قوانین کانادا هیچی نمیدونم اخه

چرا نتونن برگردن با پناهندگیم به ایران میشه امد

اگه پناهندگی دینی یا سیاسی بگیری که ایران برگردی کارت تمومه 

مگه پناهندگی شهروندی 

خدایا تو قدر مطلق منی                                            با تو همیشه احوال من مثبت است
اگه پناهندگی دینی یا سیاسی بگیری که ایران برگردی کارت تمومه  مگه پناهندگی شهروندی

مگه تو ایران میدونن چ کیسیو دادی اخه

خدای خوبم کم کم دارم ناامید میشم میشه کمکم کنی یه وقتایی میگم چرا صدام نمیاد طرفت چرا قهری با من چرا خدا ب نظرت بس نیست این همه غصه خوردن خدا جونم خیلی داغونم خیلی کاش یکم بهم کمک کنی . 
چرا نتونن برگردن با پناهندگیم به ایران میشه امد

عزیزم شما خیلی مدته بی خبر بودی از اخبار مهاجرت

وقتیکه یه نفر از راه پناهندگی افامت میگیره اولین حرف اداره مهاجرت بهش اینه: 

شما از این به بعد اجازه خروج از کشور را دارید بجز وطنتون

در غیر این صورت اقامت شما پس گرفته خواهد شد

همه این کیسا اکثرا دروغ هستش