2777
2789
نوع اقامت شما چیه؟ چطوری رفتین؟

بعضی دفاتر هوایی برا ویزا شینگن میگیرن از راه ویزا توریستی و یا ....مستقیم و قانونی میرید بعد به اون کشور که رسیدید در خواست پناهندگی میکنید من خیلیا رو دیدم این شکل رفتن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس بهتره بفرمایید شانسشون بالاتره تا اقایون نه اینکه اقامت میدن

فارسیم ضعیفه 😂

خدای خوبم کم کم دارم ناامید میشم میشه کمکم کنی یه وقتایی میگم چرا صدام نمیاد طرفت چرا قهری با من چرا خدا ب نظرت بس نیست این همه غصه خوردن خدا جونم خیلی داغونم خیلی کاش یکم بهم کمک کنی . 
من شرایطم اینجا خوبه، رفتن یا نرفتن برام فرقی نداره البته سفر که خوبه

برای سفرنه عزیزم برای مهاجرت،خب اونایی که مثل شماازنظرمالی خداروشکرمشکلی ندارین به قول خودتون براشون فرقی نمیکنه اینجایاخارج

بهتره از بچه هاتون کمک بگیرین برای فارسی پس 😂

فکر خوبیه 

افتخار میکنم به این موضوع 

خدای خوبم کم کم دارم ناامید میشم میشه کمکم کنی یه وقتایی میگم چرا صدام نمیاد طرفت چرا قهری با من چرا خدا ب نظرت بس نیست این همه غصه خوردن خدا جونم خیلی داغونم خیلی کاش یکم بهم کمک کنی . 
برای سفرنه عزیزم برای مهاجرت،خب اونایی که مثل شماازنظرمالی خداروشکرمشکلی ندارین به قول خودتون براشون ...

یه موردی رو بهتون بگم و ختم کلام

اگر کیس عالی ندارید ارائه بدید کامل فراموش کنید اومدن رو

اما اگر تصمیمتون به امدن شد با یه کیس بسیار بسیار بسیار قوی و با مدارک کاملا قانع کننده و محکم تشریف بیارید وگرنه زندگیتون سیاه میشه 

تمام

برای سفرنه عزیزم برای مهاجرت،خب اونایی که مثل شماازنظرمالی خداروشکرمشکلی ندارین به قول خودتون براشون ...

یکی از فامیلا ما سالهاست که پناهنده است، به هر دری میزنه که بیاد، کل تجمعات و ... ضد ایرانی رو شرکت میکنه😏

اگه خانواده ات باهات میان مهاجرت کن،وگرنه هرگز این کارو نکن

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

بعضی دفاتر هوایی برا ویزا شینگن میگیرن از راه ویزا توریستی و یا ....مستقیم و قانونی میرید بعد به اون ...

من و همسرم داریم برای اقامت شغلی اقدام میکنیم برای کانادا

خدایا تو قدر مطلق منی                                            با تو همیشه احوال من مثبت است
چرا بر نمیگردید وقتی انقدر ناراضی هستین از اینور؟  ایران مشکلی ایجاد نمیکنه

حرف من توش چیزی از ناراضی بودن نبود 

عزیزم میشه بگی اونجاشرایطتتون نسبت به ایران چه فرقی کرده؟

از نظر مالی عالی 

از نظر کار عالی

خونه و ماشین عالی

اما تنهایی بیداد میکنه

اینم بگم من با جیب خالی امدم

ارث هم بهم نرسید

خداروشکر هم ایران هم اینور شرایط خدبی داشتم ضمن اینکه پناهنده نبودم