2777
2789
خب الان نمیتونی برگردی؟

نه دیگه چند ساله اینجام 

خدای خوبم کم کم دارم ناامید میشم میشه کمکم کنی یه وقتایی میگم چرا صدام نمیاد طرفت چرا قهری با من چرا خدا ب نظرت بس نیست این همه غصه خوردن خدا جونم خیلی داغونم خیلی کاش یکم بهم کمک کنی . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگر بتونم برم نمیرم چون فکر میکنم اگر هم من دلتنگ خانوادم نشم اونا دیگه پیر شدن و به من احتیاج دارن. میگم دو روز دنیا چرا کسایی که جوونیشونو برای من گذاشتن تو حسرت دیدنم بذارم. متاسفانه این مشکل بزرگ منه. 

من میخوام از راه پناهندگی برم قبلا یک بار ازدواج گرفتم طلاق گرفتم الان تنها دارم میرم‌ شنیدم به خاتم ...

اره ب خانم های تنها اقامت میدن 

خدای خوبم کم کم دارم ناامید میشم میشه کمکم کنی یه وقتایی میگم چرا صدام نمیاد طرفت چرا قهری با من چرا خدا ب نظرت بس نیست این همه غصه خوردن خدا جونم خیلی داغونم خیلی کاش یکم بهم کمک کنی . 
هرگز دلتنگ ایران نشدم اما اوایلش سختم بود با اروپا کنار بیام الان دیگه جای دیگه نمیتونم زندگی کنم ...

قصد دخالت ندارم ولی این اصلا خوب نیس ک بچه هات فارسی بلد نیستن

من تو خونه دارم بهشون یاد میدم ب بچه هام منظورمه چ قد قشنگ خوندن نوشتن یاد گرفته دخترمم پسرمم کوچیکه قشنگ صحبت میکنه فارسیو

اره ب خانم های تنها اقامت میدن 

میتونم بعد اقامت دوست پسرم و بیارم ؟شنیدم میگن تا ۵ سال خانوادت و نمیتونی بیاری .اگر میخوای مثل خودت کارت درست شد بیارشون( .من میخوام با ویزا توریستی برم )

این خیلی افتخار جالبی نیس ک اکثر ایرانیا دارن و خیلی خوشحال هستن از اینکه بچشون فارسی بلد نیس

قصد دخالت ندارم ولی این اصلا خوب نیس ک بچه هات فارسی بلد نیستن من تو خونه دارم بهشون یاد میدم ب بچه ...

بچه های من هم معلم فارسی دارن خودشون تمایل ندارن 

ضمنا اون بالا فرمودید اقامت به زنان تنها میدن که این صحیح نیست

نمیدونم کدام کشور هستید اما در  هیچ جای اروپا تنها بدلیل زن بودن و تنها بودن کسی اقامت نگرفته

میتونم بعد اقامت دوست پسرم و بیارم ؟شنیدم میگن تا ۵ سال خانوادت و نمیتونی بیاری .اگر میخوای مثل خودت ...

نمیدونم متاسفانه اینو 

من اگه بتونممنمیرم چون جدای از دلتنگی و دوری از خانواده که میدونم نمیتونیم طاقت بیاریم حس میکنم اونجا نمیتونم بچم و از نطر اعتقادی خوب تربیت کنم.

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
بچه های من هم معلم فارسی دارن خودشون تمایل ندارن  ضمنا اون بالا فرمودید اقامت به زنان تنها مید ...

ب زنان تنها اقامت میدن با کیسی که ارائهرمیدن منظور سختگیری مثل اقایون نمیکنن واسشون

من شرایطم اینجا خوبه، رفتن یا نرفتن برام فرقی نداره

البته سفر که خوبه

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت