2777
2789
من همیشه دوست داشتم برم ولی با سوال دومت دچار تردید شدم پشیمون شدم نمیرم،  الآنم به ترامپ نام ...

😂😂😂من خیلی دلم میخوادبرم شوهرمم بیشترازمن مشتاقه مهاجرته ولی نمیدونم میتونم بادوری وغربت کناربیام یانه😑

فقط دوری خانواده نیست پاتونو گذاشتین بیرون از ایران دلت واسه کوچه خیابون بقال سوپری درخت در حیاط بوی نوروز و محرم خلاصه همه چی تنگ میشه

من چند ساله مهاجرت کردم داغونم 

خدای خوبم کم کم دارم ناامید میشم میشه کمکم کنی یه وقتایی میگم چرا صدام نمیاد طرفت چرا قهری با من چرا خدا ب نظرت بس نیست این همه غصه خوردن خدا جونم خیلی داغونم خیلی کاش یکم بهم کمک کنی . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قصد مهاجرت دارم ولی دوست پسرم نمیتونه بیاد دارم دیونه میشم حتما میرم چون آینده ای تو ایران ندارم با این اوضاع اقتصادی مامانم م بهم گفته برو تنها نگرانیم اینه کارتم درست بشه میتونم بعدا دوست پسرم و ببرم ؟کسی میدونه ؟

😂😂😂من خیلی دلم میخوادبرم شوهرمم بیشترازمن مشتاقه مهاجرته ولی نمیدونم میتونم بادوری وغربت کناربیام ...

شوهر من که اصلاااا راضی نمیشهههه

ولی اره واقعا دوری خیلی سخته

تعجب میکنم از کسایی که میگن دلتنگ نمیشن🤔🤔🤔

🖤

فقط دوری خانواده نیست پاتونو گذاشتین بیرون از ایران دلت واسه کوچه خیابون بقال سوپری درخت در حیاط بوی ...

واقعا؟؟خب ازنظراقتصادی خوشحال نیستی که شرایطت خیلی بهترازایران بودنه؟

واقعا؟؟خب ازنظراقتصادی خوشحال نیستی که شرایطت خیلی بهترازایران بودنه؟

شرایط اقصادی ایرانم هم عالی بود مشکل مالی نداشتم 

خدای خوبم کم کم دارم ناامید میشم میشه کمکم کنی یه وقتایی میگم چرا صدام نمیاد طرفت چرا قهری با من چرا خدا ب نظرت بس نیست این همه غصه خوردن خدا جونم خیلی داغونم خیلی کاش یکم بهم کمک کنی . 

هیچ کجا ایران نمیشه 

ازهمون اول خیلی راحت تونستی بادوری کناربیای عزیزم یا طول کشید؟

هرگز دلتنگ ایران نشدم

اما اوایلش سختم بود با اروپا کنار بیام

الان دیگه جای دیگه نمیتونم زندگی کنم

بچه هامم اینجا بدنیا اومدن اثن فارسی بلد نیستن

ایران یه صفای خاصی داره عجیب دلتنگش هستم

فقط دوری خانواده نیست پاتونو گذاشتین بیرون از ایران دلت واسه کوچه خیابون بقال سوپری درخت در حیاط بوی ...

من میخوام از راه پناهندگی برم قبلا یک بار ازدواج گرفتم طلاق گرفتم الان تنها دارم میرم‌ شنیدم به خاتم های تنها راحتر اقامت میدن درسته؟میتونم بعدا کارم درست شد دوست پسرم و بیارم اطلاع دارید شما؟