فقط دوری خانواده نیست پاتونو گذاشتین بیرون از ایران دلت واسه کوچه خیابون بقال سوپری درخت در حیاط بوی نوروز و محرم خلاصه همه چی تنگ میشه
من چند ساله مهاجرت کردم داغونم
خدای خوبم کم کم دارم ناامید میشم میشه کمکم کنی یه وقتایی میگم چرا صدام نمیاد طرفت چرا قهری با من چرا خدا ب نظرت بس نیست این همه غصه خوردن خدا جونم خیلی داغونم خیلی کاش یکم بهم کمک کنی .
من قصد مهاجرت دارم ولی دوست پسرم نمیتونه بیاد دارم دیونه میشم حتما میرم چون آینده ای تو ایران ندارم با این اوضاع اقتصادی مامانم م بهم گفته برو تنها نگرانیم اینه کارتم درست بشه میتونم بعدا دوست پسرم و ببرم ؟کسی میدونه ؟
واقعا؟؟خب ازنظراقتصادی خوشحال نیستی که شرایطت خیلی بهترازایران بودنه؟
شرایط اقصادی ایرانم هم عالی بود مشکل مالی نداشتم
خدای خوبم کم کم دارم ناامید میشم میشه کمکم کنی یه وقتایی میگم چرا صدام نمیاد طرفت چرا قهری با من چرا خدا ب نظرت بس نیست این همه غصه خوردن خدا جونم خیلی داغونم خیلی کاش یکم بهم کمک کنی .
فقط دوری خانواده نیست پاتونو گذاشتین بیرون از ایران دلت واسه کوچه خیابون بقال سوپری درخت در حیاط بوی ...
من میخوام از راه پناهندگی برم قبلا یک بار ازدواج گرفتم طلاق گرفتم الان تنها دارم میرم شنیدم به خاتم های تنها راحتر اقامت میدن درسته؟میتونم بعدا کارم درست شد دوست پسرم و بیارم اطلاع دارید شما؟