2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی دبیرستان خیلی خوب بودم . از سال ۸۶ دانشگاه پیام نور  قانون تحصیل همزمان توی دو رشته رو تصوی ...

برای ازمون استخدامی فرقی نداره از چه دانشگاهی ارشد داری مثلا پیام نور مشکل ایجاد نمیکنه؟

کاربر پسر هستم 
توی دبیرستان خیلی خوب بودم . از سال ۸۶ دانشگاه پیام نور  قانون تحصیل همزمان توی دو رشته رو تصوی ...

خیلی ممنون که جواب دادید ان شاءالله همیشه موفق باشید.واسه منم دعاکنید.❤❤❤

۲تا لیسانس داریدشما🤔🤔درچه رشته ای هست دوتاش

مدیریت صنعتی. زیست شناسی عمومی

اولش زیست شناسی میخوندم فهمیدم علوم پایه به هیچ دردی واسه استخدامی نمیخوره. بعدش مدیریت صنعتی رو شروع کردم. بعضی اوقات که یادم می افته ترمی چند واحد تو پیام نور با اون حجم کتابا پاس میکردم به عقل خودم شک میکنم.

مدیریت صنعتی. زیست شناسی عمومی اولش زیست شناسی میخوندم فهمیدم علوم پایه به هیچ دردی واسه استخدامی ن ...

چندساله لیسانس گرفتی؟وسوال دومم اینه پیام نور اصلا کلاس نمیرن؟

کاربر پسر هستم 
خیلی ممنون که جواب دادید ان شاءالله همیشه موفق باشید.واسه منم دعاکنید.❤❤❤

محتاجیم به دعا . انشااله خداوند هر چی که خیر سر راهتون بذاره. فقط یه نصیحت خواهرانه, از یک ثانیه این روزها نگذرید. بعدش فقط حسرت میخورید که کاش استفاده کرده بودم. آزمون دوم که ذخیره شدم اختلافم با نفر  اول فقط یک تست بود. شاید باورتون نشه بخدا فقط یک تست. خواهش میکنم فقط بخونید. موفق باشید 

محتاجیم به دعا . انشااله خداوند هر چی که خیر سر راهتون بذاره. فقط یه نصیحت خواهرانه, از یک ثانیه این ...

ان شاءالله من باتوکل به خدا شروع میکنم میخونم

خدا خیرتون بده به خاطر انرژی مثبتی که دادید

به امید خدا قبول شدم بهتون خبرمیدم😍

چندساله لیسانس گرفتی؟وسوال دومم اینه پیام نور اصلا کلاس نمیرن؟

۵ سال پیش فارغ التحصیل شدم. اون موقع آزمایشگاهها و واحد های عملی حضور اجباری بود . واحدهای تئوری ۴تا ۸ جلسه کلاس رفع اشکال داشت. الان رو دیگه اطلاع ندارم

بلاخره ازمون استخدامی قبول شدید یا نه؟جاهای دیگه؟

نه دیگ ازاون ب بعد ندادم  ازمون  هیچ ازمونی.   معلم حق التدریسم

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼