2777
2789

تا نظر کرده ها هستن کی ما رو استخدام می کنه

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

من پارسال  استخدامی  اموزش پرورش دادم    دقیقا همون تراز و رتبه رو آورده  بودم  ولی زده بود مردود   بعد  رفتم  اموزش پرورش بابام کلی پیگیری کرد اشنا داشت  اخر سر گفتن خانوم   یکی مث شما شده اما چون سهمیه داره ایشونو برداشتیم 

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهر من شرکت کرد کتبی قبول شد واسش یه ماه درس خوند فوق لیسانسه  دو مرحله هم مصاحبه داشت . چند بارم تحقیق کردن محلی و ... 

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘
شوهر من شرکت کرد کتبی قبول شد واسش یه ماه درس خوند فوق لیسانسه  دو مرحله هم مصاحبه داشت . چند ب ...

سهمیه هم نداشت هیچی حتی تهران ملی حساب میشه یعنی یهمیه بومی هم نداشت ولی خیلی دعا کردم کلی صلوات فرستادم و توسل خوندم مامان و بابامم کلی دعا کردن 

من پارسال  استخدامی  اموزش پرورش دادم    دقیقا همون تراز و رتبه رو آورده  ب ...

کلا فک کنم سهمیه ای ها از عادیا جدا بودن من دفترچشو خوندم مثلا اگه دوتا میخواست یکی از بین سهمیه ای ها یکی هم عادی . 

من هم الان تو مراحل نهایی استخدامی هستم. سه تا آزمون دادم. دوتاشو ذخیره شدم ولی خدا رو شکر سومین آزمون نفر اصلی هستم و ۹۰ درصد کار استخدامم انجام شده.

اگه واقعا دلت میخواد از طریق آزمون جذب بشی یکماه کلا زندگیتو تعطیل کن و فقط بخوووووون

من هم الان تو مراحل نهایی استخدامی هستم. سه تا آزمون دادم. دوتاشو ذخیره شدم ولی خدا رو شکر سومین آزم ...

شما رشتتون ومقطع تحصیلتون چیه؟ومنابعی که خوندید چی بود؟

کاربر پسر هستم 
رشتتون چیه ؟منابعی که خوندی چی بود

رشتم  فقه و مبانی  حقوق اسلامی بود.   جزوه  هاشو از نت دانلود کرده بودم میخوندم  زبانم  بدک  نیست زدم معارف هارم چون رشتم بود راحت میشد زد 

کلا فک کنم سهمیه ای ها از عادیا جدا بودن من دفترچشو خوندم مثلا اگه دوتا میخواست یکی از بین سهمیه ای ...

بله من هم بعدا متوجه شدم چون از اون  رشته فقط 2 نفر میخاستن  فک کنم

شما رشتتون ومقطع تحصیلتون چیه؟ومنابعی که خوندید چی بود؟

لیسانس مدیریت صنعتی. عمومی تستهای اینترنت رو دانلود کردم و خوندم. سایت konkur.in جزوه های عمومی خوبی داره. اختصاصی هم مدرسان شریف

واسه تست هوش و استعداد تحصیلی هم حتما کتاب gmat  مدرسان رو بخون.