2777
2789
لیسانس مدیریت صنعتی. عمومی تستهای اینترنت رو دانلود کردم و خوندم. سایت konkur.in جزوه های عمومی خوبی ...

محدودیت سن ومعدلش چند بود؟شمامعدلتون چند بود

کاربر پسر هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیسانس مدیریت صنعتی. عمومی تستهای اینترنت رو دانلود کردم و خوندم. سایت جزوه های عمومی خوبی ...

شما پایه درسی قوی داشتین؟

اگه فقط تست کار کنیم نتیجه میگیریم؟

من رشتم حسابداریه

منابع که خوند چی بود؟

همونا که واسه کنکور  ارشد خونده بود  عمومی هم یه کتاب بود البته شوهر من دانشگاه تهرانیه کلا درسش خوبه 

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘
مهندسی مواد فک کنم تا ۳۲ میخواست واسه ارشد البته سربازی هم دو سال اضافه میشد 

سربازی یعنی از سن استخدام کم میکنن؟مثلا سن استخدام زده ۳۲ طرف ۳۴سالسه ۲سال سربازی رفته ۲سال کم میشه پس میتونه

کاربر پسر هستم 
شما پایه درسی قوی داشتین؟ اگه فقط تست کار کنیم نتیجه میگیریم؟ من رشتم حسابداریه

توی دبیرستان خیلی خوب بودم . از سال ۸۶ دانشگاه پیام نور  قانون تحصیل همزمان توی دو رشته رو تصویب کرد دوتا رشته با هم خوندم. بخاطر همین دوتا لیسانسم معدل ۱۴ و خورده ای شده.

عمومی رو اگه مشکلی ندارید فقط تست بزنید ولی اختصاصی رو توی آزمون فراگیر خیلی مفهومی سوال میدن باید مطالب رو خوب فهمیده باشید. خیلی از کسایی که قبول شده بودن میگفتن کتابای مدرسان رو خوندیم. اگه میتونی تهیه کنی فقط وقتت رو بذار رو همین کتابا.