2777
2789
عنوان

بچم بریچه

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

باید سجده زیاد بری(این از همه مهم تره

چند تا ورزش واسه سفالیک شدن هست سرچ کن فیلم هاش رو دانلود کن و هر روز انجام بده

گرفتن نور زیر شکم توی تاریکی و چند تا کار دیگه هم هست

استخر هم میگن عالیه...

ایشالله سفالیک میشه عزیزم

با بچه ات صحبت کن و ازش بخواه که بچرخه😉😍

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!
بچه های قبلیم طبیعی بودن از شز بدم میاد طبیعی فقط چند ساعت درد میکشی وتموم ولی سز دردسرش بعد زایمانه ...

چند ساعت بستگی داره ۱ساعت یا نهایتش۳ساعت.ولی خیلیا از امروز درد میکشن فردا میزان این دیکه واقعا ظلمه

مغزهای بسته ،دهانهایشان همواره باز است

من بودسزشدم بهترازطبیعی منم خوشحالم شدم ازطبیعی بدم میامدخیلی هم خجالت میکشیدم 

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
اصلا نترس،،سزارینم مثل طبیعی میمونه اگه قرار باشه بخیه بخوری

مگه داریم کسی بخیه نخوره!!!

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
بچه های قبلیم طبیعی بودن از شز بدم میاد طبیعی فقط چند ساعت درد میکشی وتموم ولی سز دردسرش بعد زایمانه ...

پس اگه بچه های قبلیت طبیعی بودی اینم به احتمال زیاااااد خودش میچرخه

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!
خواهرای مهربونم برام دعا میکنی اسونترین زایمانو داشته باشم چون سر دومی خیلی سختی کشیدم     ...

ان شاالله 

برات 14 تا قدر میخونم به نیت حضرت زهرا

تو هم موقع زایمانت واسه حاجت من دعا کن لطفا😢

اگه یادت موند تا اون موقع...

اره بچه ی سوم بخیه نمیزنن من دوتا بچه هام بخیه خوردم

اگه دوتای اول طبیعی بودی پس سعی کن اینم سفالیک بشه سز نشی که شکمتم جر نخوره،پیاده روی اینا کن ببین میچرخه

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت