2821
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 34 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حق بده بهش، انقدرآدم چیزای مختلفی میشنوه از رابطه عروس و خانواده شوهر ، بنده خدا میخواد فاصله رو حفظ ...

نه بد نیستیم،،اصلا به جز باشگاه هم رو نمیبینیم یه ماه یه ماه،،،،،آخه اینجوری هم زور داره میاد مثلا یه رنگ صد هزاری رایگان میزاره،،،بعد آدم بی محل هم میکنه،،،کلفت که نیستم

خب همین کارو کردم الان،،ولی خب جلو بقیه خجالت میکشم،،یه جوری ضایع میشم،مخصوص به دخترم بی محلی میکنه، ...

عزیزم بهش حق بده هرکسی یه اخلاقی داره.  منم قبل ازینکه خودم مادر بشم به بچه های دیگران اصلا توجه نمیکردم. بغل و بوس و قربون صدقه اصلاااا.  کاملا بی تفاوت بودم.  الانم اصلا توقع محبت از جانب دیگران ندارم.  اینجوری راحت ترم

نه بد نیستیم،،اصلا به جز باشگاه هم رو نمیبینیم یه ماه یه ماه،،،،،آخه اینجوری هم زور داره میاد مثلا ی ...

عزیزم دفعه بعد که اومد بهش بگو هزینه ت انقد میشه. چه پررو و زرنگه😬😬😏😏

ب نظرم باشگاهتو عوض کن اصلا نبینیش. بعدشم اگه دوست نداره باهات دمخور بشه یهووی دیگه نیاد آرایشگاهت. ...

بقرآن قسم دقیقا ،،،تو آرایشگاه مباد حرف زدن و کارش رو انجام میده دیگه بی محل میکنه تا سری بعد،،،نه تعارف میکنه نه هیچی،،،اون سری چندنوع میوه خریده بود اومد آرایشگاه ،،نکرد یه دونه بده دست دخترم،هرچی نگاه کرد،،،از این رفتاراش بدم میاد

بقرآن قسم دقیقا ،،،تو آرایشگاه مباد حرف زدن و کارش رو انجام میده دیگه بی محل میکنه تا سری بعد،،،نه ت ...

والا خوب حوصله داری تحملش میکنی . من جات بودم همون سری اول دمشو قیچی کرده بودم😐😂

نه بد نیستیم،،اصلا به جز باشگاه هم رو نمیبینیم یه ماه یه ماه،،،،،آخه اینجوری هم زور داره میاد مثلا ی ...

احتمالا زرنگ تشریف داره 

وگرنه آدم سرد و درونگرا از اینکه آرایشگاه آشنا هم بره ابا داره و دوری میکنه!!!!!! 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم