2777
2789
عنوان

خانمای متاهل راهنمایی کنن لطفا

211 بازدید | 17 پست

خانوما به نظرتون چه سیاست و روشی باید پیش بگیرم کمتر خونه مادرشوهر بریم؟ نمیخام با بحث و دعوا کار رو پیش ببرم . خواسته ام هم از رو بدجنسی نیست. خیلی اذیتم میکنن.۳تا پسر دیگه داره مادرشوهرم اونا هیچکدوم اونقدری که شوهر من میره و میخره و خدمت میکنه نمیکنن.اخر هم از ما عزیزترن و مورد احترام. از طرفی کارمندم خودم. ترجیح میدم وقتای بیکاری و تعطیلات تو خونه خودم باشم و استراحت کنم تا میام مخالفت کنم میگه پس منم خونه شما نمیام. میخام یجوری که ناراحت نشه و نفهمه رفت و امدم رو کمتر کنم. هروقت میرم اعصابم خورد میشه برمیگردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب وقتی خونه پدرمادرش نرید منطقیه ک اونم بگه خونه پدرمادرشما نرید.

همه چیز دوطرفس تو زندگی مشترک.

یا باید قبول کنی تنهابره پیش خونوادش و توهم تنهابری پیش خونوادت گلم

❤️همسرم❤️

به نظر من خونه تكونيت رو شروع كن مخصوصا كه شاغل هم هستى، هر دفعه يه جاى خونه رو پخش و پلا كن و خودتو مشغول كن تا بعد عيدم از سرشون ميفته

خبرى خوش بدهد .... كاش كسى ...... گهگاهى

والا خونه نه نه بابا رفتن هم حدي داره نميدونم بعضيا چرا سرشون و ميزني تهشون ميزني هي اونجا 

من نه خودم همش ميرم نه همسرم با اينكه هر دو خانواده بهمون نزديكن

دعوت به دعوت ميريم 

اخه خونه خودمون که میرم راحتم. میرسم نهار مامان پز میخورم بعدظهر کلی میخابم کسی نه بهم کاری داره نه طعنه میندازه نه میگه پاشو کمک کن. اونجا برم چی؟ خسته از کلر میرسم تازه باید پاشم کار کردن. 

والا خونه نه نه بابا رفتن هم حدي داره نميدونم بعضيا چرا سرشون و ميزني تهشون ميزني هي اونجا  من ...

آره واقعا، خونه مادرشوهر من كه هميشه نوه هاش هستن، يعنى دلمونم تنگ بشه براشون نميخوايم بريم انقد هميشه خونه شون شلوغه

اه اه انقدر بدم میاد منم پریشب خونشون بودم دوباره شوهرم دیشب گفت پاشو بریم منم گفتم دیشب اونجا بودیم گفت تنهان بریم بهتره ای خدااااا بهم یه بچه بده تا این منو بدبختو هی نبره بیاره😢😞😭😭

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤

من کاراشون رو میکنم شوهرم خریداشون رو. اون یکی ها هم مثل مهمون میان فقط سر میزنن میرن. نمیدونم چرا شوهر من به اونا نکشیده؟ شایدهم مشکل از منه نتونستم مثل جاری هام رگ خوابشون رو پیدا کنم.خیلی بیشتر از من و شوهرم هم عزیزن

اخه خونه خودمون که میرم راحتم. میرسم نهار مامان پز میخورم بعدظهر کلی میخابم کسی نه بهم کاری داره نه ...

چرا وقتی میریم خونه مادرشوهر کوزت میشیم خونه مامان پرنسس ...بیچاره مامانا دلم سوخت.البته من زیاد کار نمیکنم خونه مادرشوهر پرو میشه بیشتر کار میکشه

من کاراشون رو میکنم شوهرم خریداشون رو. اون یکی ها هم مثل مهمون میان فقط سر میزنن میرن. نمیدونم چرا ش ...

مطمئن باش تو خونه جارى هات سر اين موضوع هميشه دعواست، فكر كنم شما هم مثل من حوصله بحث و دعوا ندارى وگرنه ميتونستى با اوقات تلخى شوهرتو رام خودت كنى