2777
2789
عنوان

مو

173 بازدید | 12 پست

دوستان اینجا تایپک میزنم موهام رشد نداره ، موهام پر موخوره است ، موهام ریزیش داره  و ..... 

خوب من الان نزدیکه یک ماهه موهام رو کوتاه کردم چون دوس داشتم ببیشنم چه شکلی میشم اما موهام رشد خوبی دارن  والان تو این یه ماه خوب رشد کرده که با کش مو میبیندمش خوب اگه هستین بیاین تا بهتون بگم من چقدر به موهام میرسم وچطوری اینکار میکنم که مواهم اینقد خوش فرم و رشد زیادی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اول اینکه  من قبل هر حموم یعنی حدود یک تا دوساعت قبل حموم قشنک موهام رو با روغن زیتون تصیفه ...

روغن زیتون واسه رشد مو عالیه

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

دوم اینکه  شامپویی که استفاده میکنم کاملا با موهام سازگار معمولا بعد چندماهم   عوضش میکنم و یه شامپوی جدید پیدا میکنم که با موهام سازگار باشه در واقع موهام عادت نمیدم به شامپو 

سوم اینکه بعد حموم حتما حتما از روغن مثل نارگیل یا اگارن استفاده میکنم 

هیچ وقت موهام رو با اتوی مو یا سشوار خشک نمیکنم مگر در شرایطس خیلی خیلی اضطراری 

وقتی موهام نرم و روغن میزم موهام رو با شونه معمولی شونه میکنم ومیزارتو همون حالت خشک شه نیاز باشه هوا مثلا الان سرد باشه یه کلا نازک میزارم رو سرم