2821
2789
عنوان

مرد پست

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 35 پست
پسرم هم نمی خوابه من سلکسیب خودم دستامو بستم‌ کمرم داغون بهش میگم پاشو یکم راش ببر . میگه خوابم میا ...

همشون سر و ته یه کرباسن فقط نباید خودمونو ناراحت کنیم همین تو هم بذار فردا سر فرصت کاراتو بکن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متأسفم وای مردایی ک فک میکنن کار خونه و بچه داری فقط مخصوص زناس و زنا اصن خسته نمیشن ولی مردا کوه میکنن

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii

یه چیزی بگم؟ حالا بعضی از مردا بحث صیغه و زن دوم باشه میگن اسلام گفته و پیامبر انجام داده و... ولی وقتی بحث این میشه که پیامبر تو خونه چقد کار میکرده و به زنش کمک میکرده عین مایماخ نگاه میکنن

I won't give up,that's one thing i swear will be true......and i will not give in,i'm stronger than they ever knew
بنده خدا فردا میخاد بره سرکار ولی تو میتونی بخوابی فردا کاراتو بکنی یا بیدار باشی فردا بخوابی

فردا جمعست

I won't give up,that's one thing i swear will be true......and i will not give in,i'm stronger than they ever knew
بله

اشکال نداره . الانم برو پسرتو بخوابون خودتم بخواب . اگه واقعا مشکلی داری  خودتو اذیت نکن بهش بگو یه نفرو میارم کارارو کنه من پاهام درد میکنه . یا میگه خودم کمک میکنم .. بعد هم دیگه مهمونی بی مهمونی 

🥀نزدیک چیزهایی بمون                                                          که از زنده بودنت احساس شادی کنی🥀              ❤h❤
یه چیزی بگم؟ حالا بعضی از مردا بحث صیغه و زن دوم باشه میگن اسلام گفته و پیامبر انجام داده و... ولی و ...

مایماخ😂 یه زمانی خودم خیلی میگفتم 

🥀نزدیک چیزهایی بمون                                                          که از زنده بودنت احساس شادی کنی🥀              ❤h❤
یه چیزی بگم؟ حالا بعضی از مردا بحث صیغه و زن دوم باشه میگن اسلام گفته و پیامبر انجام داده و... ولی و ...

خدا خفت نکنع 😆😆😆😆😆😆

از شدت خنده رفتم تو اون یکی اتاق ک بچه ها بیدار نشن 😆😆😆😆😆😆😆

مایماخ 😆😆😆😆😆😆😆😆😆

(    )
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792