2777
2789
عنوان

مرد پست

328 بازدید | 35 پست

امشب مهمون داشتم فامیل همسرم به خواست خودش با ی بچه ۵ ماهه. ۲ جور غذا و ماست و سالاد و پذیرایی. ساعت ۱۲ رفتن دست به هیچی نزد با اینکه می دونه من چقدر دست و پاهام درد می کنه. چند روزه درگیر کارای این مهمونیم. پاک کردن گوشت و تدارک غذا و تمیز کردن خونه و ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسرم هم نمی خوابه

من سلکسیب خودم دستامو بستم‌ کمرم داغون بهش میگم پاشو یکم راش ببر . میگه خوابم میاد گرفت مثل خرس خوابید.چی باید بگم به ی همچین مردی جز پست

پسرم هم نمی خوابه من سلکسیب خودم دستامو بستم‌ کمرم داغون بهش میگم پاشو یکم راش ببر . میگه خوابم میا ...

بگو مرد خیلی خیلی پست

I won't give up,that's one thing i swear will be true......and i will not give in,i'm stronger than they ever knew

مردا همه اینجورین همسر من فرشته هست واقعا دوسم داره و دوسش دارم همه کار برام میکنه اما به هیچ وجهه کار خونه نمیکنه. منم عادت کردم

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

دراین مواقع همسرم تنها لطفی که میکنه میگه بیا بخواب فردا انجام بده کاراتو 

🥀نزدیک چیزهایی بمون                                                          که از زنده بودنت احساس شادی کنی🥀              ❤h❤

بخدا شوهرمنم هرگز تو‌مهمانی ها کمکم نمیکنه

دلتو ب شوهرت سیاه نکن گلم

همه مردها همینن

وظیفه خودشون نمیدونن

خودت اروم اروم کاراتو انجام بده

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز