2777
2789
عنوان

مرد پست

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 35 پست
پسرم هم نمی خوابه من سلکسیب خودم دستامو بستم‌ کمرم داغون بهش میگم پاشو یکم راش ببر . میگه خوابم میا ...

همشون سر و ته یه کرباسن فقط نباید خودمونو ناراحت کنیم همین تو هم بذار فردا سر فرصت کاراتو بکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متأسفم وای مردایی ک فک میکنن کار خونه و بچه داری فقط مخصوص زناس و زنا اصن خسته نمیشن ولی مردا کوه میکنن

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii

یه چیزی بگم؟ حالا بعضی از مردا بحث صیغه و زن دوم باشه میگن اسلام گفته و پیامبر انجام داده و... ولی وقتی بحث این میشه که پیامبر تو خونه چقد کار میکرده و به زنش کمک میکرده عین مایماخ نگاه میکنن

I won't give up,that's one thing i swear will be true......and i will not give in,i'm stronger than they ever knew
بنده خدا فردا میخاد بره سرکار ولی تو میتونی بخوابی فردا کاراتو بکنی یا بیدار باشی فردا بخوابی

فردا جمعست

I won't give up,that's one thing i swear will be true......and i will not give in,i'm stronger than they ever knew
بله

اشکال نداره . الانم برو پسرتو بخوابون خودتم بخواب . اگه واقعا مشکلی داری  خودتو اذیت نکن بهش بگو یه نفرو میارم کارارو کنه من پاهام درد میکنه . یا میگه خودم کمک میکنم .. بعد هم دیگه مهمونی بی مهمونی 

🥀نزدیک چیزهایی بمون                                                          که از زنده بودنت احساس شادی کنی🥀              ❤h❤
یه چیزی بگم؟ حالا بعضی از مردا بحث صیغه و زن دوم باشه میگن اسلام گفته و پیامبر انجام داده و... ولی و ...

مایماخ😂 یه زمانی خودم خیلی میگفتم 

🥀نزدیک چیزهایی بمون                                                          که از زنده بودنت احساس شادی کنی🥀              ❤h❤
یه چیزی بگم؟ حالا بعضی از مردا بحث صیغه و زن دوم باشه میگن اسلام گفته و پیامبر انجام داده و... ولی و ...

خدا خفت نکنع 😆😆😆😆😆😆

از شدت خنده رفتم تو اون یکی اتاق ک بچه ها بیدار نشن 😆😆😆😆😆😆😆

مایماخ 😆😆😆😆😆😆😆😆😆

(    )
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز