سلامممم بچه هااا من دوروزه ک عضو نی نی سایت شدم گفتم ی سوال ازتون بپرسم ... برای خنچه عیدی که برای داماد میبرن چ چیزایی داخلشه لطفا رسم ه شهررو بگین مخصوصا اگ اهوازی داااریم
واینکه آیا سکه نیم سکه یا ربع سکه دیگ کسی میبره با این گرونی مرسییی از همه
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
فک کنم فقط شهر شما میبرن چون تا حالا نشنیده بودم کسی برا داماد چیزی ببره حتی دوستام که مال استان های دیگه هستن
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
ما خنچه نمیبریم . واسه عید که میاد عید دیدنی کادو میدیم . مامان من روزی که خنچه اوردن برام بعش ربع داد روز عید که اومد عید دیدنی 100تومن پول . فروردین امسال