سلامممم بچه هااا من دوروزه ک عضو نی نی سایت شدم گفتم ی سوال ازتون بپرسم ... برای خنچه عیدی که برای داماد میبرن چ چیزایی داخلشه لطفا رسم ه شهررو بگین مخصوصا اگ اهوازی داااریم
واینکه آیا سکه نیم سکه یا ربع سکه دیگ کسی میبره با این گرونی مرسییی از همه
اگه رسم دارید ببرید ولی حقیقتا ما ها همچین رسمی نداریم و نشنیده بودم هم حتی
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
ما هم داماد بیاد خونه عروس عیدی میدیم ولی خود خانواده عروس چیزی تدارک نمیبینن ببرن برا داماد
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
عیدی چی میدین مثلا یا چجوری میدین تزئین میکنید میشه توضیم بدین
اوم موقع ما یه سکه دادیم تو جعبه بدون هیچ تزیین خاصی..البته 7 سال پیش و سکه مثل الان گرون نبود
بعضیا هم زنجیری چیزی میدن