2777
2789

والا بنظرم یکم فقط کوچوووولو فرق کردم  اصلا سوخت سازبدنم کمه دارم کم کم ازانگیزه میوفتم کمکم کنید

کاربری قبلیم سرهیچی ترکید پارسال همین موقع ها عضوشده بودم😥لطفا بااین دیگه کاریتون نباشه قول میدم یه گوشه بشینم بحث سیاسی نکنم😅😅😅

چند وقته رژیم رو شروع کردی؟

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

چند وقته رژیم رو شروع کردی؟

۴روزه🙈🙈🙈🙈

کاربری قبلیم سرهیچی ترکید پارسال همین موقع ها عضوشده بودم😥لطفا بااین دیگه کاریتون نباشه قول میدم یه گوشه بشینم بحث سیاسی نکنم😅😅😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طول ميكشه صبور باش،به اين فكر كن كه چه مدتي طول كشيده كه چاق بشي،من اينطوري فكر ميكنم

اره ولی یه کوچولو فرق کنم منم انگیزه میگیرم

ورزش كن عزيزم

ورزش دراز نشست میرم

عجب صبورباش دخترتازه۴روزه شروع کردی،بعضیاازجمله خودم بعددوهفته متوجه شدم

جدی راست میگی اخه من خیلی نگرانم😢😢😤

اره ولی یه کوچولو فرق کنم منم انگیزه میگیرم

فرق ميكني،ورزشم ميكني؟

من از ديروز باشگاه نوشتم،چاي سبز خريدم،عرق زيره ميخورم و روزانه ١٢٠٠ كالري،زايمان كردم خيلي افتضاح شدم

۴روزه🙈🙈🙈🙈

منم دقیق امروز ۴ روز بود ولی خوب هنوز زوده ها 

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

فکنم سر یه هفته  هروی وزن بالاتر باشه زودتر نشون میده  قد و وزنت چنده؟

چاقم خواهر اچاااااق

منم دقیق امروز ۴ روز بود ولی خوب هنوز زوده ها 

توتاثیردیدی