2777
2789
عنوان

نمره ناحق

416 بازدید | 21 پست

سلام دوستان..دانشجوی دکتری دکتری هستم..یکی از امتحانامو کامل نوشتم و خوب دادم..چندروز پیش رفتم از استاده پرسیدم امتخانو تصحیح کردی گفت نه تا آخر هفته فرصت نمیکنم..بعد یکدفعه دیدم فرداصبحش نمراتو زده تو سایت منو انداخته!!!بعد به بقیه که امتحانشو بد داده بودن خوب داده!!!بدوبدو رفتم دانشگاه ..رفتم پیشش دیدم اصلا دو تا سوالمو ندیده!!ی سوالمم تو خونش جا گذاشته..بهم گفت حالا اضافه میکنم و...بعد شب دیدم نمره ۱۲مو کرده ۱۶...ولی بنظرم بازم حقمو نداده!!دو روز پیش بهش ایمیل زدم برام نوشت شما خوب ندادی امتحانتو!!من بهت حداکثر نمررو دادم که استرس نداشته باشی!حالا می‌خوام دوباره برم باهاش صحبت کنم..بگم که از بقیه بهتر داده بودم و...خجالت بکشه بخاطر کار زشتش ..که منو ۱هفته عصبی کرد..حالا نظر شما چیه دوستان؟؟دوباره برم پیشش؟؟ارزش داره از حقم دفاع کنم برای نمره بیشتر ..اصلا چه دلیلی داشت استاده این بلارو سر من آورد بنظرتون؟؟

شاید لج کنه باهات اون ۱۶رو هم نده ها

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم حقته شاید بری بهش بگی ناراحت بشه ولی اگه معدل شما با این نمره کمتر از۱۶ بشه و خدای نکرده مشروط بشی اونوقت خودتو سرزنش میکنی چرا ابنکارو نکردی با نهایت احترام ازشون بخواه جلوی خودت برگتو تصحیح کنن

این درسو استاد راهنمام بهم معرفی کرد.. رفتم این موضوعو به استاد راهنمام گفتم خیلی بی‌تفاوت برخورد کرد ...گفت من انتظار داشتم این درسو بیفتی تبریک میگم که باهاش این درسو پاس کردی!!

عزیزم حقته شاید بری بهش بگی ناراحت بشه ولی اگه معدل شما با این نمره کمتر از۱۶ بشه و خدای نکرده مشروط ...

بله اگه نرم دوباره پیشش می‌دونم بعدا تو ذهنم میمونه که چرا از حقم دفاع نکردم!!!

!!!یعنی اینقدر بی قانونیه؟؟

نمیدونم دیگ دست استادس هرکاری بخواد انجام میده

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم