2777
2789
عدم تفاهم.لجبازه بی پوله اجاره خونه رو من میدم ازروی سهم ارثم.دلم بچه میخاد میگ نه. عمرم داره تلف می ...

هیچ وقت بچه نیار یکی دیگه رواسیرکنی که چی بعدهم برو تقاضای نفقه کن با ترک انفاق هم میتونی طلاق بگیری یااگه دست بزن داشته باشه 

یه چیزی به عنوان عسر وحرج داریم میتونی بعداز کلی دوندگی مهرحلال جون آزاد کنی 

بعد تازه اون منت میذاره میگه اگ نمیخای اجاره رو نده میبرمت شهرستان تو تک اتاق تو خونه باباش زندگی کنم. من بمیرمم اونجا نمیرم. تازه خانوادشم پرجمعیتن ی برادر وخواهرمجردم تو خونشون دارن. من نمیرم زیردست اونها😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از همون اول باید توافقیش کرد چون آخرشم همونه با این قوانینشون. طرف معتادهذکتک میزنه چاقو زده راحت قس ...

اره شوهرمن همه چیز روبرای خودش میخواد پول داره مال داره ولی مالش به نام مامانشه تازه همش بهم خیانت میکنه مریض جنسیه حالا هم قبل ازاینکه من برم شکایت خودش رفته تقاضا ی طلاق کرده 

اره شوهرمن همه چیز روبرای خودش میخواد پول داره مال داره ولی مالش به نام مامانشه تازه همش بهم خیانت م ...

مث شوهرسابق منه تا مهرمو گذاشتم اجرا همچیش زد بنام مادرش. اونم خیانتکار بود حتی ب دخترعمم متاهله گیرداده بود آبرومو برد😔

بعد تازه اون منت میذاره میگه اگ نمیخای اجاره رو نده میبرمت شهرستان تو تک اتاق تو خونه باباش زندگی کن ...

این خبرا نیست اذیتت میکنه هرزنی میتونه تقاضای خونه ی مستقل درحد شان خودش داشته باشه ازحرفاش نترس 

ن با بی توجهی محل ندادن حرص درمیاره کتک نمیزنه. ولی عذاب میکشم. 

فقط راه طلاقت ترک انفاقه هرچی خرج میکنی فیشش به نام خودت باشه دلیل داشته باش تا به نتیجه برسی 

فقط راه طلاقت ترک انفاقه هرچی خرج میکنی فیشش به نام خودت باشه دلیل داشته باش تا به نتیجه برسی 

خب اون میگ بیا شهرستان زندگی کن خرجتم میدم ولی من اونحا مرگمه نمیخام برم قبل ازدواج مامانم نیومد یبار بریم شهرش تحقیق گفت دوره نمیتونم من بیچاره مطلقه بودم شوهرمم ازدواج دومشه.مامانم زورم کرد زودتر برو خسته شدم از حرف مردم ازاین حرفها یکریز میگفت یاد بقیه هم میداد راضیم کنن فقط برم. حالا بدبخت شدم شوهرم خیلی بیخیاله35سالشه هیچی از خودش نداره ی موتور داره فقط داغووون. اینبار جدابشم دیگ نمیرم خونه مادرم البته اونم راهم نمیده