2777
2789
عنوان

تشک تخت چی خوبه؟

3365 بازدید | 15 پست

تشک تخت چی بخریم؟همه میگن رویال اما خود رویال هزار مدله وهزار جور قیمت داره.شوهرم گاهی میگه تشک پنبه ای ضخیم درست کنیم برای تخت آخه خیلی وقتا شنیدم از تشک تختشون راضی نیستن میگن سفته نظرتون برای تخت بچه ها چیه؟

میگم برا تخت نوزاد نوجوان بخام تشک بخرم چ سایزی باید بخرم؟

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زرین مال مامانم ایناس عالیه

مال خودم خوش خوابه ۹ سال پیش عوض کردم هیجیش نشده هنوز

مال خواهرمم رویاله اونم عالیه 

اینسه تا برند رو ک داشتیم ازش راضی بودیم

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌

تشكها بعد از هشت تا ده سال خراب مى شن كه سفت مى شه. من براى خودمون روياى پاكت اسپانج با يه لايه تشكچه اضافه كه روش بود گرفتيم. سه سال و نيمه كه داريمش و خيلى عاليه. معمولا خود فروشنده ها هم راهنمايى هاى خوبى مى كنن. 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

تشک پنبه ای نگیر

من برای عروسیم گرفتم بعد یه سال و نیم  پفش خوابید 

تا ۵ سال بعد هم استفاده کردیم ولی دیگه سفت شده بود انگار مستقیم رو چوب می انداختیم

دادیم پنبه هاش رو زدن ۱۵۰ هم هزینش شد الان ۳ ماه نشده دوباره پفش خوابید

قصد دارم تشک بخرم من هم

نمیدونم چی بخرم؟؟؟؟!!!!