2777
2789
عنوان

😂😂😂خانوما یه لحظه

234 بازدید | 36 پست

من اومدم خونه مادر شوهرم تو اتاق خواب دراز کشیدم حالت تهوع داشتم دیدم تا پاشم بدوام همه جارو خراب میکنم  پیرهن مادرشوهرم که تازه خریده و مارکش روش بودو برداشتم گرفتم جلو دهنم😑

میدونم کارم اشتباه بود ولی گفتم خب میشه پیرهنو بشورم ولی بریزه رو فرش نمیشه فرشو تو این سرما شست بعد از اتاق رفتم بیرون پیرهنو گرفتم طرفشو حالم بد بود گفتم بالا اوردم جیـغ کشید رو پیرهن مممن گفتم شرمنده گفتم بهتر از اینه که بریزم زمین و رو لباس خودم اگ رو لباس خودم میریختم باید لخت میموندم بعدگفت اره دیگ عروس بالامیاره رو پیرهن مادر شوهر منظورش نفهمیدم بعد خندید خندید ای خندید که نگو بنظرتون ناراحت شده بعد گفت من دیگ اون پیرهنو نمیپوشم میشورم میدم به یکی منمـگفتم بنداز دور یکی دیگ میخریم

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

خودمم هم خندم میگیره هم شرمم میشه😓😓

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

چطور روت میشه میای میگی خدایی چند سالتونه؟

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو خودتو مسخره کن😒

چرا خودمو مسخره کنم تا تو هستی😕 بی ادب انگار من بیکارم