2789
عنوان

جنسیت نینی

368 بازدید | 24 پست

سلام دوستان کسایی که میتونن تشخیص بدن لطفانظربدیدالبته چون بچه اولمه زیادفرقی نمیکنه ولی کنجکاوی نمیزاره .من هفته ۱۶هستم ازاول بارداری ترشی زیادمیخورم پاهام همیشه یخ میکنه میکنه بیشتروقتاکمردرد دارم زیردلم همیشه سفته تنگی نفس دارم شکمم زیادبزرگ نشده چندروزپیش ازمایش ادرارانجام که phادرار زده بودقلیایی ولی عددش رو نزده بود اولین ازمایش بتابعداز۸روزتاخیر۱۵۰۰بود وبتای ازادتوازمایش غربالگری ۲۸بود ومام کمترازیک توسونوی اول ساک بارداری سمت راست بودوتوی سونوی ntدکترگفت که هنوزجنسیت تشکیل نشده وجفت توسونوزده بودقدامی ضربان قلب۱۷۰به نظرتون نینیم چیه؟؟؟؟

دقیقا کارایی که من کردم و واقعا پشیمونم ، سه ماه نینیمو از دست دادم گلم بسپر‌ به خدا ، فقط بگو سالم باشه و بتونم بغلش کنم، 

برو تو پستام همش از جنسیت ، واقعا پشیمونم خیلی خیلی ،انشاالله هر چی که هست سالم باشه عزیز دلم 

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هر تستی بود انجام دادم ، تو هیچ کدوم از سونو جنسیتو نشان نداد، جنسیت نینیم خلاف چیزی بود که اطرافیان یا تست می‌گفتند فقط خدا خودش میدونه، همه اینا یه سرگرمی 

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
دقیقا کارایی که من کردم و واقعا پشیمونم ، سه ماه نینیمو از دست دادم گلم بسپر‌ به خدا ، فقط بگو سالم ...

بچت دنیا اومده بود😟😟😟

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
دقیقا کارایی که من کردم و واقعا پشیمونم ، سه ماه نینیمو از دست دادم گلم بسپر‌ به خدا ، فقط بگو سالم ...

علتش چی بود؟؟؟خونریزی نداشتی؟

از وقتی اومدی تو دل مامان زندگیشو رنگی رنگی کردی...ان شاالله که به سلامت به بغلم برسی.هیچکاری مهمتر از دوس داشتن تو 😍ندارم.ان شاالله هرکس که منتظره بزودیه زود دامنش سبز بشه🙏🙏
علتش چی بود؟؟؟خونریزی نداشتی؟

هیچی گلم ، نه درد ، نه خونریزی ، خون‌رسانی بهش کم شده بود ایست قلبی کرد ، 

انشالله خدا هر نیتی که به ماها میده فقط سالم باشه ، جنسیت واقعا مهم نباشه ، میدونم آدم دلش میخواد از هر دو جنس داشته باشه ولی اونه که می‌دونه صلاح ما چیه پس باید سپرد به خودش واقعا پشیمونم از کارام همش رد جنسیت بودم 

هیچی گلم ، نه درد ، نه خونریزی ، خون‌رسانی بهش کم شده بود ایست قلبی کرد ،  انشالله خدا هر نیتی ...

چرا خون رسانی بهش کم شده بود؟ دکتر نگفت باید چکار میکردی ک نکردی؟

از وقتی اومدی تو دل مامان زندگیشو رنگی رنگی کردی...ان شاالله که به سلامت به بغلم برسی.هیچکاری مهمتر از دوس داشتن تو 😍ندارم.ان شاالله هرکس که منتظره بزودیه زود دامنش سبز بشه🙏🙏
چرا خون رسانی بهش کم شده بود؟ دکتر نگفت باید چکار میکردی ک نکردی؟

اینجا گلم اینارو نگفتم استرس بگیرید گلم ، صلاح خدا شاید اینطور بوده عزیز ، پیش میاد ولی همه یکی نیستن ، انشاالله به خوشی و به راحتی زایمان کنی عزیزم 

:

سلام خانما اگه گروه بارداری و اقدام توی ت ل گ ر ا م میخواین لطفا درخواست دوستی بدین لینک بفرستم براتون

اینجا لینک ممنوعه نمیتونم بزارم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آرزویم این است آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست