2777
2789

سلام دوستان من عید عروسیمه میخوام با آهنگ عروس مهتاب آصف برقصم البته یجورایی هم تکیه هم دونفره. از رو کلیپ تمرین کردم

آهنگهای دیگه چی پیشنهاد میدین خودت با چی رقصیدین؟ 

الان رنگ موی عروس چی بورسه؟

داری میای قدمت رو چشمامون کاکل زری مامانو بابا😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهنگ رقص عروسی تک نفرم.. لیلا جان مهلت نداد برسم سریع شروع کرد ب خوندن. 😒😒... بدم میاد از اهنگای لیلا.. دی جی بد سلیقه... اما اهنگ دو نفره خارجی جنیفر لوپز بود.. همون معروفه.. لا لااالالا.. لالالالالا..این دِ فِلور... 😑😑😑😑

من در این تاریکي فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگي ام را بچرد.تیکر رسیدن به هدف
ما كه رقص دونفره نداشتیم. لپتاب بود امایك سره هم اهنگ شاباش شاباش میذاشتن😞😫. رنگ مو هم هرچی میبینی ...

تاحالا رنگ نزاشتم ببینم چی میاد بهم

منم عروسیمه ۲۹اسفند دعا کن ماله منم بخیر بگذره برات صلوات فرستادم

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

ی مدت اهنگ 

بانو... بانو. 

.. بانو... بانو... 

اگه بانو واسه من  برقصه.. درو رو قصه ها میبسته.. اره میبسته... 😂😂😂

همه با این آهنگ شلنگ و تخته ول میکردن... چی از بانو دیده بودن خدا داند😑😑😑

من در این تاریکي فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگي ام را بچرد.تیکر رسیدن به هدف

واسه رقص دونفرمون آهنگ علاقه از عماد طالب زاده رقص تکی پری ازگیتا انتخاب کردم 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

اهنگ رقص عروسی تک نفرم.. لیلا جان مهلت نداد برسم سریع شروع کرد ب خوندن. 😒😒... بدم میاد از اهنگای ل ...

با یار شیرین رقصیدی تکیتو؟؟

ما رقص دونفره نداریم 

پس اگه بهت گفتن روشن كن خیلی عوض بشی واینا گوش نكن ببین خودت چی دوس داری .و اینكه بهتره تیره باشه چون همیشه رنگ ثابته ن كار ب مد داره ن پیر نشون میده