2777
2789
عنوان

دلم گرفته

133 بازدید | 23 پست

۸ ماهه منتظرم ولی باردار نشدم امروز بیبی زدم منفی شد دوروز مونده به موعودم ولی زیر دلم و دور نافم درد میکنه ینی امکان داره بیبی چک اشتباه کرده باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم خیلی داغونم میگفتم حتما این ماه حامله میشم ولی الان لک دیدم خیلی کمرنگه  همیشه قبل از پریود ...

اگه مشکلی ندارین توکل کنین ، خدا بزرگه درست میشه ، 

إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ
فردا برم آز جواب میده دوروز مونده به پری

نمی دونم ، چرا عجله داری اگه حامله باشی مشخص میشه دیگه . من سال پیش که سقط کردم تا دوباره باردار شدم خیلی طول کشید ، فقط هم به خاطر ضعف جسمانی شوهرم دیگه به خودم شک کرده بودم شوهرم مولتی ویتامین مصرف کرد ،درست مثل سری پیش باردار شدم ، تازه دوسال و نیم هم قبل از سقطم منتظر حاملگی بودم.

إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ
نمی دونم ، چرا عجله داری اگه حامله باشی مشخص میشه دیگه . من سال پیش که سقط کردم تا دوباره باردار شدم ...

اخه دل درد دارم نمیتونم شبا راحت بخوابم نفخ شکمم دارم رفتم دکتر نوشت از خواستم بدونم جواب میده 

توروخدا جوابمو بدین

من که میگم دعا کن به درگاه خدا من این سری همین کار رو کردم انقدر ازش خواستم تا داد تازه من یک هفته بعد از قاعدگیم تست منفی نشون داد.

2790
2778
2791
2779
2792