2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 23 پست
اخه دل درد دارم نمیتونم شبا راحت بخوابم نفخ شکمم دارم رفتم دکتر نوشت از خواستم بدونم جواب میده 

اگه  ناراحتی داری و دکترت تجویز کرده حتما جواب میده دیگه برو

إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ایشالله برا منم دعا کن دلت پاکه

قربونت بشم ایشالله مامان میشی عزیزم 

من هرشب دعا میکنم خدا به اونایی که دلشون بچه میخواد بچه های سالم و صالح بده . 

إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ
قربونت بشم ایشالله مامان میشی عزیزم  من هرشب دعا میکنم خدا به اونایی که دلشون بچه میخواد بچه ه ...

نماز شب بخون خیلی خوبه هر چقدر که میتونی ۱۱ رکعت یا فقط دو رکعت شفع و یک رکعت وتر یا فقط وتر رو بخون.

ممنون الان چهار ماه رو پر کردم . میدونی واسه من حامله شدن ی چیز بود این چهار ماه هم ی چیز دیگه تا حالا سه دوره لکه بینی داشتم. امیدم فقط به خود خداست همش میگم خدایا من که جز تو ملجا و پناهی نمیشناسم ، اگه رو به درگاه تو نیام کجا برم ؟

اگه از تو نخوام از کی بخوام ؟

چطوری ازت قطع امید کنم خدایا!

این کار هر روز منه 

باشه حتما من نماز نمیخوندم ولی از امشب میخام بخونم مرسی 

میخوای حس و حالت خوب باشه ، مقاتل بن سلیمان تو مفاتیح ی دعا داره میگه خدایا چطوری تو رو صدا کنم که من منم و چطوری از تو قطع امید کنم که تو ، تویی تویی ...

خیلی زیباست و کوتاه بخونش حتما

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز