2777
2789
عنوان

گوشت منجمد برزیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 7814 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما قبلا میگرفتیم.همون موقع که میگرفتیم نمیذاشتمش فریزر،یکم که باز میشد،نه کامل ها،در حدی که بشه چند تیکش کرد، سریع خورد میکردم فریز میکردم.

بعد تو پیتزا و پیراشکی استفاده میکردم.

با سیر و پیاز میذاشتم آبپز بشه بعد ریش ریش میکردم میریختم تو پیتزای گوشت.با قارچ و فلفل دلمه و پنیرپیتزا.

نایلونشو دربیار بزار تو آب بمونه تا کامل یخش باز بشه و خونابه هاش بیرون بیاد .بعد قسمت کوچیک خردش کن چرخش کن .من همشو چرخ میکنم کمی هم دنبه قاطیش چرخ میکنم

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
از این گوشتا نخرین...اصلا گوشت نخرین...چه چیزا که به اسم گوشت به مردم غالب میکنن...

گوشت نخوریم چی بخوریم؟ 

هر چیو در حد متعادلش بخور وگرنه همون پول دوا دکتر میشه 

ما خدا رو شکر گوشتامون همش از شهرستانه و مطمینه

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
گوشت نخوریم چی بخوریم؟  هر چیو در حد متعادلش بخور وگرنه همون پول دوا دکتر میشه  ما خدا ر ...

منم همینو میگم عزیزم...گوشت مطمئن...ما خودمونم گوشت میخوریم ولی نه هر گوشتی...

❤... عهد می بندم زمانی که نه زود است نه دیر...مهربانی حاکم کلّ مناطق می شود..  ❤
واقعا فکر کردین رستورانا و کبابیها چه گوشتی میدن دستتون؟ فست فودیها که بماند تهرانیا که به طور میا ...

بله رستوران ها و بیرون برها و کبابی ها همش گوشت برزیلیه. خیلی کم گوشت تازه است که قیمتش هم بالاس 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز