2777
2789
عنوان

تتو / خالکوبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 60 پست
چه طوریه ؟دیگه پاک نمیشه؟با سوزن انجام دادن ؟همون خالکوبیه؟

اره عزیزم همون خالکوبیه..نه پاک نمیشه.. با دستگاه قبلشم پماد بی حسی میزنن ب اون قسمتی ک میخان تتو کنن درد هم نداشت برا من فقط سوزش خفیف..حتما هم جای متخصص و کاربلد برو جاهایی ک فقط کارشون تتو هس

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فرقی نداره . تاتو اسم انگلیسیشه و خالکوبی ایرانیه . اگه میخای بزنی یه جای خوب برو تا هم بهداشتی باشه هم مواد خوب بزنن . 

اینم شنیدم که جایی بزنین که نور افتاب زیاد بهش نخوره چون رنگ تتو رو کم کم از بین میبره . 

اگ دوس داری بزن اگ ن فقط ی جو زودگذره نزن ک بعدش پشیمون میشی نمیدونی چیکارش کنی!!! دیدشونم بهت عوض م ...

نه من کلا نمیخوام خیلی چیز شلوغ پلوغی باشه یه چیز ظریف و ریز میخوام بزنم 

تا جان در بدن دارم تاجی ام و به خودم و به این انتخابم می بالم   💙
نه من کلا نمیخوام خیلی چیز شلوغ پلوغی باشه یه چیز ظریف و ریز میخوام بزنم 

خو برن بره دیگ 😂😂😂تردید چرا . کوچولوعه دیگ اگ خونوادت اینا مخالفن یجایی بزن ک زیاد تو دید نباشه 

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽
وضو و غسل قبوله چون چیزی مانع رسیدن آب به پوست نیست. اینم دلیل منطقی. چرا فتوا از خودتون در میکن ...

من که فتوا در نکردم فقط پرسیدم 

تا جان در بدن دارم تاجی ام و به خودم و به این انتخابم می بالم   💙