2777
2789
عنوان

تتو / خالکوبی

1716 بازدید | 60 پست

سلام دوستان کسی هست اینجا اطلاعی داشته باشه درمورد تتو دست یا خودش انجام داده باشه؟

تتو با خالکوبی یکیه یا تفاوتی داره ؟

اگه با هم فرق دارن تفاوتشون تو چیه؟

میگن وضو قبول نمیشه راسته یا نه ؟(لطفا دلیل منطقی بیارین )

تا جان در بدن دارم تاجی ام و به خودم و به این انتخابم می بالم   💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان پشیمونت میکنن.

کلا هر جا حرف از اینا میزنم همه فقط میخوان پشیمونم کنن 

من حرفی ندارم فقط بهشون میگم دلیل منطقی بیارین تا قبول کنم اونا هم هیچ دلیلی ندارن 😐

من دارم ۳تا . تتوعه دیگ اطلاعاتی نمیخاد ک فقط بعد از انجامش ی ۲هفته مراقبت میخادو جایی ک میخای انجام بدی باید مطمئن باشه خدایی نکرده بیماری منتقل نشه

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽
وا من دوساله تتو دارم دیگه فتوا الکی از خودتون در نیارین ترخدا

چه طوریه ؟دیگه پاک نمیشه؟با سوزن انجام دادن ؟همون خالکوبیه؟

کلا هر جا حرف از اینا میزنم همه فقط میخوان پشیمونم کنن  من حرفی ندارم فقط بهشون میگم دلیل منطق ...

اگ دوس داری بزن اگ ن فقط ی جو زودگذره نزن ک بعدش پشیمون میشی نمیدونی چیکارش کنی!!! دیدشونم بهت عوض میشه بعضیا فک میکنن خیلی شاخو لاکجری هستی بعضیام برعکس فک میکنن داغونو بدبختی 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂 خلاصه ایرونه دیگ 

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽