kimkimia مدیر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 عنوان حرم | مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 71 پست تو حرم شاهچراغم دعا گوي همه هستم ❤️🙏🏽🌹 خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽 1397/11/03 | 18:36 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آسمان۷۴ عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 259 سلام براظهور آقا وخوب شدن مامان منم دعا کن گلم زیارتت قبول خدا خیرتون بده لطفا برا ظهور آقا و خوب بودن رابطه ی بین داداشام و شفای مادرم و خیر و خوش بودن تعبیرخواب داداشم صلوات بفرستین خدا خیرتون بده😙
مامان_امیر63 عضویت: 1391/03/04 تعداد پست: 5564 برای حاجت منم دعا کن میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید.ممنون
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 التماس دعا ممنونم عزيزم محتاجم به دعا🌹❤️ خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
آسمان۷۴ عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 259 سلاممو به آقا برسون بگو ماروهم بطلبه فدات شم لطفا برا ظهور آقا و خوب بودن رابطه ی بین داداشام و شفای مادرم و خیر و خوش بودن تعبیرخواب داداشم صلوات بفرستین خدا خیرتون بده😙
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 سلام برا ظهور آقا و خوب شدن مامان منم دعا کن گلم زیارتت قبول خدا خیرتون بده ان شاالله حاجت روا🙏🏽🌹❤️ خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 برای حاجت منم دعا کن ان شاالله حاجت روا عزيزم🌹❤️🙏🏽 خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 سلاممو به آقا برسون بگو ماروهم بطلبه فدات شم ان شاالله 🌹❤️🙏🏽 خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
درد_و_دل_های_یک_دختر عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 1547 عزيزم شما كه از درد بقيه خبر نداري ولي اميدوارم ارامش بگيري و حاجت روا باشي🌹❤️🙏🏽 چرا خبر دارماز صبح تا شب دارن اینجا مینالن بچه نداریم۹۹ درصد نازایی حل میشه توسل شمر زاده هستم
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 چرا خبر دارم از صبح تا شب دارن اینجا مینالن بچه نداریم ۹۹ درصد نازایی حل میشه درسته عزيزم ولي خيليا مشكلات ديگه هم دارن خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 نه ولی میخوام بیام من ميرم يه چند دقيقه ديگه تاج الدين غريب اگه نزديكي وايسم با هم بريم🌹 خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
زهراگله عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 4193 برای من و دوستانم دعا کنیو لطفا براتون حمد میخونم ♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف میشوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش میرسد.♥️