2777
2789
عنوان

حرم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 71 پست

سلام برا

ظهور آقا و

خوب شدن مامان منم دعا کن گلم زیارتت قبول خدا خیرتون بده

لطفا برا ظهور آقا و خوب بودن رابطه ی بین داداشام و شفای مادرم و خیر و خوش بودن تعبیرخواب داداشم صلوات بفرستین خدا خیرتون بده😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

التماس دعا

ممنونم عزيزم محتاجم به دعا🌹❤️

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
سلام برا ظهور آقا و خوب شدن مامان منم دعا کن گلم زیارتت قبول خدا خیرتون بده

ان شاالله حاجت روا🙏🏽🌹❤️

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
برای حاجت منم دعا کن

ان شاالله حاجت روا عزيزم🌹❤️🙏🏽

سلاممو به آقا برسون بگو ماروهم بطلبه فدات شم

ان شاالله 🌹❤️🙏🏽

عزيزم شما كه از درد بقيه خبر نداري ولي اميدوارم ارامش بگيري و حاجت روا باشي🌹❤️🙏🏽

چرا خبر دارم

از صبح تا شب دارن اینجا مینالن بچه نداریم

۹۹ درصد نازایی حل میشه 

توسل شمر زاده هستم
چرا خبر دارم از صبح تا شب دارن اینجا مینالن بچه نداریم ۹۹ درصد نازایی حل میشه 

درسته عزيزم ولي خيليا مشكلات ديگه هم دارن

نه ولی میخوام بیام 

من ميرم يه چند دقيقه ديگه تاج الدين غريب اگه نزديكي وايسم با هم بريم🌹

برای من و دوستانم دعا کنیو لطفا براتون حمد میخونم

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز